Fletcher célja visszakerülni a kezdõbe

Darren Fletcher elismerte, nehéz lesz számára visszakerülni a Manchester United kezdõcsapatába a szezon végének közeledtével, de mindent megfog tenni érte, hogy sikerüljön.


A középpályás a tartalékok Arsenal elleni 0-0-ra végzõdött csütörtök esti bajnokiján 45 percnyi játékidõt kapott, amelyet követõen a MUTV-nek elmondta, nagyon örül, hogy újra játéklehetõséghez juthatott, és egyben nagyon örül, hogy csapattársai hiányában is kivételes teljesítményt nyújtottak az elmúlt hetekben.

 

Bár Sir Alex Ferguson korábban azt nyilatkozta, amint Fletcher egészséges, ismét õ lesz az elsõ számú játékos a középpálya közepén, a saját nevelésû skót középpályás semmit nem vesz biztosra.

 

"Nagyszerû volt ezt hallani a menedzsertõl" - mondta a MUTV-nek.

 

"De nagyon nehéz lesz visszaverekednem magam a csapatba, mivel a fiúk fantasztikus teljesítményt nyújtanak az utóbbi idõben. Egészen más dimenziót képviselnek. A keret minden tagja kiveszi a részét a csapat sikereibõl. Egy hónappal a szezon vége elõtt remek helyzetbõl várhatjuk a végjátékot."

 

"Szeretnék kiharcolni magamnak legalább egy kis lehetõséget arra, hogy részese legyek a Premier League vagy a Bajnokok Ligája menetelés utolsó fázisának, ezzel is újabb opciót adva a menedzser számára a frissítésre. Mindössze annyit szeretnék, hogy csereként, vagy akár kezdõként pályára léphessek néhány mérkõzésen. Én csak szeretnék részese lenni az élménynek, de persze azt is tudom, hogy ez egy csapatjáték."

 

 

A skót válogatott csapatkapitányát még az év elején egy vírusos fertõzés döntötte le a lábáról, amellyel kapcsolatban sokáig tanácstalanok voltak az Old Traffordon, és bár nem szeretne semmit elsietni, de úgy tûnik, az Arsenal elleni vasárnapi, Emiratesben rendezendõ bajnoki rangadón újra bevethetõ állapotban lesz.

 

"A terv mindig is az volt, hogy elõször csak 45 percet játszak, mert a menedzser nem akarta elsietni a visszatérésemet, nehogy valami baj legyen" - tette hozzá.

 

"Kicsit éreztem még a fáradtság jeleit magamon, de nagyon éreztem magam. Remélhetõleg holnap már rendes edzésmunkát végezhetek, és megfelelõ erõnléti állapotba kerülhetek."

 

"Nagyon csúnya vírus kapott el. Általában csak egy hétig szokott tartani az ilyen, de nálam csak fokozódott. Le is fogytam kicsit, úgyhogy újra magamra kellett szednem néhány kilót, amely egy lassú procedúra eredménye volt. Általában az ilyen betegség nem tart tovább 1-2 hétnél, de nálam valahogy hosszabbra nyúlt."

 

"Nem akartam túl gyorsan visszatérni. Majd holnap beszélni fogok az orvossal és a menedzserrel, és akkor majd meglátjuk, hogy innen hova tovább."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!