Ighalo nagyon izgatott, hogy maradhat

Miután kiderült, hogy Odion Ighalo 2021 januárjáig maradhat a Manchester Unitednél, a csatár kifejezte elégedettségét.


A nigériai támadó azonnal hatással volt a csapatra azután, hogy a télen az Old Traffordra érkezett a Shanghai Shenhua gárdájától, ám a kölcsönszerződése eredetileg május végével lejárt. Azonban a hosszabbításról szóló tárgyalások sikeresek voltak, így a 30 éves labdarúgó megkönnyebbült és így lehetősége van arra, hogy amint újraindul az élet az angol foci körül is, három fronton segíthesse a Vörös Ördögöket.

 

"Nagyon boldog vagyok" - mondta Ighalo az MUTV-ben. "Ez egy álom, hogy itt lehetek. Izgatott vagyok és készen állok."

 

"Minden rendben, az utolsó pár nap nehéz volt, mivel különféle tárgyalások zajlottak a jövőmről, de már boldog vagyok, így immár teljes mértékben koncentrálnom kell. Január végéig vagyok itt, ez jó nekem."

 

"Eldöntöttem, hogy maradni akarok, örülök ennek. Első napomtól világossá tettem, hogy mindent elkövetek a munka folytatása érdekében. Nagyon nehéz volt, tárgyalások zajlottak, de örülök, hogy végül megállapodás született. Immár minden hivatalos."

 

"Köszönettel tartozom a Shanghai elnökének és igazgatójának a támogatásukért, hiszen tudják, hogy én ezt akarom. Úgyhogy köszönöm nekik és örülök, hogy így történt. A legjobbakat kívánják nekem."

 

"Mint mondtam, gyerekkorom óta ennek a klubnak szurkoltam és egy álom itt játszani. Most meghosszabbodott a kölcsönszerződésem, ez még egyértelműbbé teszi és még elkötelezettebb vagyok. Csak keményen akarok dolgozni, kiélvezni ezt, segíteni a csapatot és minden tőlem telhetőt megtenni, hogy minél magasabbra emelkedjünk."

 

 

Mikor arra kérték, írja le, milyen érzés imádott klubjában gólt szerezni, a csatár így felelt: "Nagyon nehéz megmagyarázni, mit érzek bent. Csak azt akarom mondani, hogy nagyszerű pillanat, amit egész életemben dédelgetni fogok."

 

"Kívülről látva a klubot, a Man Unitedet vagy a Manchester Unitedet, másabb, mint belülről nézve, tudva, hogy a világ egyik legnagyobb csapatában játszol. Belülről teljesen más. Ahogyan vigyáznak rád, ahogy a személyzet dolgozik, minden. A fiatalabb srácok és ahogy ők dolgoznak; felnőnek, érettebbé válnak és a csapatba kerülnek. És különösen a vendégszeretet, ahogy biztosra mennek, hogy minden 100 százalékban rendben legyen. Ellenőriznek, még mikor otthon is vagy, rendben van-e minden vagy szükséged van valamire."

 

"Ez más attól, ahonnan én jöttem és más, mint ahol korábban voltam" - folytatta Odion. "Olyan ez, amit korábban nem láttam és azon gondolkozom, ez álom vagy valóság."

 

Az álom folytatódik Ighalo számára most, hogy meghosszabbították kölcsönszerződését és mindenki támogatja őt, hogy amint újraindul a foci, még több gólt szerezhessen.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!