Owen a menedzserek elõtt tiszteleg

Michael Owen, a Manchester United támadója csodálja a két menedzsert, akik vasárnap egymás ellen találkoznak ismét az Emirates stadionban.


Az angol csatár becsüli Arsene Wengert, amiért már 15 éve az Arsenalt szolgálja, de úgy véli, amit Sir Alex tesz a Manchester Unitednél, az még kiemelkedõbb.

"Arsene Wenger az egyik legjobb menedzser, aki a Premier Leagueben dolgozott. Fantasztikus évei vannak a klubjánál" - mondta Owen a Key 103-nak. "Ám ez csak arra világít rá, amit a mi menedzserünk tett. "Sir Alex sikerei fantasztikusak egy ilyen versengõ üzletben, mint ez."

 


Wenger reményei igen elhalványultak, hogy megnyerje negyedik bajnoki címét az Ágyúsokkal, ugyanis a két riválisnak - a Unitednek és Chelseanek - az utolsó három fordulóban igen csak rosszul kellene szerepelnie ahhoz. De elõször a Vörös Ördögökkel szembeni kilenc pontos hátrányukon kellene faragniuk vasárnap.

"Az Arsenal gondolatai akörül forognak majd a hétvégén, hogy meg kell verniük bennünket, hogy életben tartsák reményüket" - mondta Owen. "Ez az, ami miatt jó mérkõzés lesz. De nem csak az Arsenalról szól ez, a Chelsea is megnyerheti a bajnokságot. Mi csak magunkra gondolunk és a három pontért megyünk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!