Januzaj: Pogba maradni fog

Paul Pogba a szezon végeztét követően is a Manchester United játékosa lesz, állítja egykori csapattársa és "közeli barátja", Adnan Januzaj.


Pogbát már hosszú idők óta boronálják össze a Real Madriddal és egykori klubjával, a Juventusszal, tavaly pedig saját maga ismerte el, hogy "új kihívásokat" keres karrierében.

 

Januzaj szoros baráti kapcsolatot ápolt Pogbával a United akadémiáján töltött közös időszakuk során és a belga válogatott játékos szerint közeli barátja maradni fog az Old Traffordon.

 

"Szerintem maradni fog" - kezdte Januzaj a Het Nieuwsbladnak.

 

"Paul és én még mindig közeli kapcsolatban vagyunk. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást a United akadémiájáról. A családjaink is jóban vannak és mindenki tartja a kapcsolatot a másikkal. Ez soha nem fog megváltozni."

 

Pogba szerződése a következő szezonban lejár, ám a klub rendelkezik plusz egy éves opcióval annak meghosszabbítására.

 

A világbajnok középpályás minden sorozatot figyelembe véve ebben a szezonban csak nyolc tétmérkőzésen állhatott a Vörös Ördögök rendelkezésére, de már újra teljes edzésmunkát végezhet Ole Gunnar Solskjaer Premier League újraindulásra készülő keretével.

 

A United június 19-én egy idegenbeli Tottenham Hotspur elleni rangadóval kezdi meg újra a szezont, ahova abban a reményben látogatnak majd, hogy minden sorozatot egybevéve 12 mérkőzésesre nyújthatják veretlenségi sorozatukat.

 

"Van Gaal nem biztosított elég bizonyítási lehetőséget"

 

 

Januzaj manchesteri karriere úgy tűnt, sikerre van ítélve, amikor tinédzserként szabályosan berobbant a felnőtt csapat keretébe a korábbi United menedzser, David Moyes irányítása alatt.

 

Kulcsfigurává vált a Moyes-éra csapatában, ám a skót menesztését és Louis van Gaal helyére történő kinevezését követően nem tudta stabilizálni csapaton belüli pozícióját.

 

Néhány kölcsönidőszakot követően Januzaj végül 2017-ben távozott végleg az Old Traffordról a Real Sociedad együtteséhez és azóta is hiszi, hogy nem kapott megfelelő mennyiségű esélyt arra, hogy bizonyíthasson a holland menedzsernek.

 

"Ah, Louis van Gaal. Nem igazán van szükség arra, hogy megvédjem magamat vele szemben, mivel szerintem a statisztikák mindent elárulnak" - tette hozzá.

 

"Minden egyes alkalommal, amikor gólt szereztem vagy gólpasszt adtam, a következő mérkőzésre kikerültem a csapatból. Ugyanez volt a helyzet Memphis (Depay) esetében is."

 

"Nem az igazságot mondja akkor, amikor arról beszél, hogy rengeteg lehetőséget adott nekünk a bizonyításra, ez ilyen egyszerű. Szerencsére számos olyan ember van a Manchester Unitednél, aki értékeli a tehetségemet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!