Wenger óvatos Chicharitóval

Az Ágyúsok menedzsere tiszteleg a United „kivételes” csatára elõtt, aki véleménye szerint óriási erõssége a Vörös Ördögöknek. Wenger továbbá azt is megüzente Sir Alex legénységének, nyerni fognak az Emirates-ben.


Arsene Wenger figyelmeztette a veszélyre csapatát, amit a Manchester United ásza, Javier Hernandez jelenthet a vasárnapi összecsapáson.

 

A mexikói csatár szenzációs szezont fut a Unitedben, miután 7 millió font ellenében érkezett a Guadalajara csapatától. Debütáló szezonjában 19 gólnál tart és félelmetes csatárpárost alkotnak a United másik csatárcsillagával, Wayne Rooneyval.

 

Wenger elismerte, korábban õk is figyelték a 22 éves támadó útját, mielõtt az Old Traffordra költözött volna és tudja, Hernandez egy nagy veszélyforrás lesz csapata számára, amikor a United a hétvégén Észak-Londonba látogat.

 

 

„Hernandez rendkívüli és nagyon jó eddig debütáló szezonjában” – mondta Wenger.

 

„Hernandez rengeteg futása miatt Rooney szerepköre is megváltozott, irányítóként szerepel, ez megfelel a United számára.”

 

Wenger tudja, hogy nagyon nehéz teszt elõtt áll csapata, de ragaszkodik ahhoz, képesek legyõzni a Premier League listavezetõjét, hogy újra visszaszállhassanak a bajnoki címért folytatott harcba.

 

„Ha sikerül megvernünk a Manchester Unitedet, visszajövünk hat pontra és ezek után még játszanak a Chelseavel is. Nem tudhatod, de újra nyomás alá kerülhetnek.”

 

„Ez egy nagyon fontos mérkõzés lesz számunkra, hogy megmutathassuk, le tudjuk õket gyõzni. Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy sikerülni fog.”

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!