Carrick figyelmeztet

Michael Carrick ragaszkodik hozzá, a Manchester United a kétgólos elõny ellenére sem a védekezésre helyezi majd a hangsúlyt a Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágóján.


Az idegenbeli gólok szerzõi Ryan Giggs és Wayne Rooney voltak Németországban, így a United várhatja kényelmesebb helyzetbõl az Old Traffordon rendezendõ visszavágót. Nem csoda tehát, hogy sokan úgy gondolják, Sir Alex Ferguson csapata fél lábbal már a Wembley pályáján érezheti magát.

 

Annak ellenére, hogy a United számít favoritnak a párharcban, és a Bajnokok Ligája mérkõzés után mindössze négy nappal már a Chelsea-vel játszanak, Carrick ragaszkodik hozzá, hogy a Vörös Ördögök nem fogják levenni a lábukat a gázról.

 

Azzal a tudattal, hogy a Schalke egy korai gól után akár a döntetlent is kiharcolhatná, Carricket elszánttá teszi, hogy csapatával esélyt se adjanak erre a németeknek.

 

"Támadni fogunk a mérkõzés során, ahogy azt tenni szoktuk otthon" – mondta.

 

"Nem játszhatunk döntetlenre és annak sem örülnénk, ha úgy kellene bekaparni magunkat a döntõbe."

 

"Tiszteljük a Schalkét, mert nagyszerû teljesítményt nyújtottak ebben a kiírásban, így nem tehetjük meg azt, hogy lefutottnak tekintjük a párharcot."

 

"Nagy mérkõzések várnak ránk az elkövetkezendõ idõszakban és szeretnénk megtartani a lendületünket."

 

 

Az elsõ mérkõzés félidejében a United már 11 gólszerzési lehetõségnél járt, így Carrick és a United lenyûgözõ teljesítményével hívta fel magára Európa figyelmét.

 

Annak ellenére, hogy a United dominanciáját sokáig nem követte gól, a 29 éves középpályás úgy gondolja, ez egy jel volt, hogy csapata mire is képes.

 

"Az elsõ félidõ biztosan egy ideig a legjobb teljesítményünk lesz Európában" – mondta Carrick.

 

"A sorozat ezen szakaszában sosem egyszerû elérni, hogy te irányíts és dominálj egy mérkõzést. De megvolt a taktikánk és nagyon jól valósítottuk meg azt."

 

"A félidõben nem engedhettük meg magunknak, hogy frusztráltak legyünk. Türelmesek maradtunk és ez a végén ki is fizetõdött."

 

"Minden egyes nagy mérkõzéssel gyarapszunk. Ilyen mérkõzéseken akarunk játszani és mostanában lesz is rá alkalmunk, hiszen csõstül jönnek."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!