Friss információk Rojo helyzetével kapcsolatban

Ole Gunnar Solskjaer magyarázattal szolgált arra, miért is valószínűtlen, hogy Marcos Rojo a szezonban újra a Manchester Unitedben szerepeljen.


Az argentin válogatott játékos januárban kölcsönben visszatért hazájába és az Estudiantes együtteséhez igazolt, így Dean Henderson (Sheffield United), Joel Pereira (Hearts), Alexis Sanchez (Inter Milan) és Chris Smalling (Roma) után a klub ötödik játékosa lett, akik az idei szezont vagy annak egy részét más klubnál töltik.

 

Sajnos a dolgok egyáltalán nem úgy alakultak, ahogy Rojo elképzelte, ugyanis a koronavírus világjárvánnyá erősödése megakadályozta abban, hogy játszhasson, a szigorítások okán pedig azóta is Dél-Amerikában tartózkodik.

 

Bár Luke Shaw és Brandon Williams is sérülten kellett hogy elhagyja a pályát a Southampton elleni bajnokin, és bevethetőségük erősen kérdéses a mai, Crystal Palace elleni bajnokin, Phil Jones és Axel Tuanzebe pedig már hosszabb ideje nem hadrafoghatóak, Rojo visszatérésére elég kevés esély mutatkozik.

 

"Marcos karanténban volt ott [La Plata], szóval ő sem játszhatott" - kezdte Ole.

 

 

"Jelen pillanatban nem látom annak esélyét, hogy a nyáron visszatérne, különösen azért, mert mi most egy buborékban élünk és a mostani keretünk áll rendelkezésünkre a következő szezonig."

 

"Szóval neki most csak arra kell koncentrálnia, hogy továbbra is fitt és egészséges maradjon és készen álljon, bárhol is számítanak rá."

 

Rojo 2014-ben, a Sporting Lisszabon együttesétől igazolt az Old Traffordra, kölcsönadását megelőzően pedig kilenc mérkőzésen szerepelt a Vörös Ördögök színeiben a 2019/20-as idényben.

 

A 30 éves, vb-ezüstérmes bekk legutoljára a novemberi, Brighton & Hove Albion ellen hazai pályán 3-1-re megnyert bajnokin volt a pályán manchesteri mezben.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!