Edwin Emirates-csalódása

Edwin van der Sar csalódottságáról nyilatkozott azok után, hogy csapata nem tudta három pontos elõnyét növelni a Premier League-ben a második Chelsea-vel szemben.


A holland kapusnak könnyed délutánja volt, ám nem volt képes menteni Aaron Ramsey lövését a Vörös Ördögök Arsenal elleni rangadóján, amivel az Ágyúsok nagyban segítették londoni riválisukat is.

Van der Sar elismeri, az Emirates nem könnyû hely, de úgy véli, csapata legalább egy pontot megérdemelt volna, bár nem a legjobb formában játszottak.

"Nem kezdtünk valami jól és nem sok mindent alakítottunk ki" - mondta Edwin az MUTV-nek. "De elég szilárdak voltunk hátul, csak nem tartottuk eleget a földön a labdát ahhoz, hogy támadjuk az Arsenalt."

"A második félidõben már több helyzetet ki tudtunk alakítani, majd a cserénk után 20 másodperccel gólt szereztek, így egy kicsit meg kellett változtatnunk a szemléletünket és több helyzetet próbáltunk kialakítani, hogy egyenlítsünk, de ez nem történt meg."

 


"Természetesen volt néhány esélyünk és mindig bízunk abban, hogy sikerül a vége felé betalálni. Azt hiszem jogosan szólaltunk fel, mikor Michael Owennel szemben elmaradt a büntetés. Visszanéztem a TV-ben és tisztán látható helyzet volt."

"Talán a játékvezetõ nem látta az esetet, de nem tudom a partjelzõ miért nem jelzett a zászlóval, bár manapság ez nem meglepõ."

"Ez egy nehéz hely, de nekünk sokkal fényesebben kellett volna kezdenünk a meccset. Az Arsenal egy minõségi csapat, akik tudják hogyan kell focizni - szerettük volna megtörni õket kontrákkal, de nem sikerült."

"Sajnos nem tudtam mindent védeni ma. Szégyenletes, de remélem nem kerül majd sokba ez nekünk."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!