Evra: Le kell gyõzzük a Chelsea-t

Patrice Evra szerint a Manchester Unitednek le kell gyõznie a Chelsea-t annak érdekében, hogy megnyerje rekordnak számító 19. bajnoki címét azok után, hogy egygólos vereséget szenvedtek az Emirates-ben az Arsenal csapatától.


Aaron Ramsey egyetlen gólja elég volt az Arsenalnak ahhoz, hogy begyûjtsék gyõzelmüket a Vörös Ördögökkel szemben, minek következtében Sir Alex Fergusonéknak három pontos elõnyük maradt a londoni Kékekkel szemben három mérkõzéssel a bajnokság lezárása elõtt.

Carlo Ancelotti csapata vasárnap éppen az Old Traffordra látogat, a mérkõzést pedig már úgy tüntetik fel, mint egy bajnoki döntõt az Álmok színházában.

Evra - aki reméli, hogy sikerül megszereznie idén a negyedik Premier League aranyát - bízik a sikerben.

"A sorsunk a kezünkben van" - mondta a francia az MUTV-nek. "Hatalmas meccs lesz a Chelsea ellen. Ha meg akarjuk nyerni a serleget, meg kell vernünk a Chelsea-t - ez ilyen egyszerû. Ha nem gyõzzük le õket, akkor bajban leszünk."

"Csak azt kell játszanunk, amit a Manchester United szokott. Nem aggódom, mert tudom, hogy nem tettünk meg mindent az Arsenal ellen, amit szoktunk. Három mérkõzésünk van hátra, mindegyiket meg kell nyernünk. Minden meccs egy döntõ."

 


Vereség az Emirates-ben azt jelentette, hét mérkõzés óta tartó veretlenségi sorozat szakadt meg az Ágyúsok ellen, amelyek között két gyõzelem is szerepelt Észak-Londonban - így a vasárnapi eredmény igen csalódást keltõ Evra számára.

"Normális esetben az Emiratesben sebességgel, erõvel és agresszivitással játszunk és több helyzetet is kialakítunk, ez azonban tegnap nem sikerült. Épp emiatt vagyok igazán csalódott."

A Vörös Ördögök két, második félidei tizenegyest kérnek számon Chris Foy játékvezetõn, egyik amikor Michael Owent nyomták el a büntetõ területen belül, a másik pedig amikor Evra ütközött Walcottal. Bár a United bal védõje nem kérdõjelezi meg a játékvezetõket.

"Volt néhány bajos döntés, de nem akarok a játékvezetõkrõl beszélni, mert a probléma a Manchester United volt, nem a játékvezetõ" - vallotta be Pat. "Kifogást könnyû találni. Nem úgy játszottunk, ahogy a Man. Unitednek kellene és ha nem úgy játszunk, ahogy ennek a csapatnak mindig is kell, nem érdemlünk semmit."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!