Fortune távozik az U23-asoktól

A Manchester United megerősítette, hogy az U23-as csapat másodedzője, Quinton Fortune távozott a klubtól és a Reading felnőtt csapatánál vállal edzői feladatokat.


Fortune 1999-ben csatlakozott játékosként a Unitedhez, a Vörös Ördögök színeiben eltöltött hét szezonja során pedig 126 mérkőzésen lépett pályára, mielőtt a Bolton Wanderershez igazolt volna.

 

A Premier League-győztes 2012-ben visszatért a klubhoz, hogy megszerezze edzői képesítéseit, majd 2019 júliusában az U23-as csapat másodedzőjeként kezdhetett el dolgozni.

 

Az előző idény jól sikerült az U23-asoknak, ugyanis sikerült kivívniuk a Premier League 2 másodosztályából való feljutást. Neil Wood együttese a West Ham mögött a második helyen állt, amikor a szezont félbeszakította a koronavírus világjárvány és a végső helyezésekről a mérkőzésenként megszerzett pontok átlaga döntött.

 

 

"Az akadémián mindenki sok sikert kíván Quintonnak új szerepköréhez. Mindegyik edzőnk, csakúgy, mint a játékosaink, hatalmas fejlődésen megy keresztül és ez is egy újabb kiváló példája annak, hogy az egyének is milyen szintlépést tudnak elérni az akadémia rendszerén belül. Az U23-asok feljutása nagy siker volt Neil Wood és stábja számára, szóval szeretnénk köszönetet mondani Quintonnak a benne vállalt szerepéért" - kezdte Nick Cox, a klub akadémiájának vezetője.

 

"Szerencsések vagyunk, hogy olyan kiváló szakemberekből álló edzői stáb segíti a játékosaink fejlődését, akik hajlandóak arra, hogy nagyobb felelősséget is vállaljanak. Együtt fognak dolgozni a keret támogatásáért annak érdekében, hogy az előző idényben bemutatkozott nyolc akadémistánk számát tovább növelhessük a felnőtt csapatban."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!