Carrick: Tudok alkalmazkodni

A Manchester United középpályása nem osztja azokat a téziseket, miszerint saját játéka jobban illik a Bajnokok Ligája küzdelemeibe, mint a Premier League-be.


Carrick nem mindig számított elsõ számú kedvencnek az Old Traffordon, és gyakran képtelen volt egyenletes teljesítményt nyújtani a Manchester United középpályáján.

 

Az egykori Tottenham játékos lenyûgözõ teljesítményt mutatott be a Vörös Ördögök Chelsea, illetve Schalke elleni gyõzelmei alkalmával az európai kupaporondon, azonban a hétvégi Arsenal elleni bajnoki rangadón nem tudta megismételni az elmúlt hetekben nyújtott produktumát.

 

Most azonban ismét a legrangosabb európai kupasorozatban lesz jelenése a Unitednek a Schalke elleni elõdöntõ-visszavágó alkalmával, így Carrick ismét villoghat, ám az angol válogatott játékos magabiztos azt illetõen, hogy bármelyik sorozatban megtudja állni a helyét, és játékával alkalmazkodni tud a körülményekhez.

 

"Nem hinném, hogy errõl lenne szó" - válaszolta Carrick arra a kérdésre, miszerint az õ kimért stílusa jobban illik a Bajnokok Ligájában vívott mérkõzésekhez.

 

"A játékosoknak alkalmazkodniuk kell játékstílusukkal az aktuális feladathoz. Bár ez egy kicsit más, de a játékunkban széles skálát mutattunk már be ebben a szezonban is, és mindig jól sikerült alkalmazkodnia az egész keretnek az adott stílushoz."

 

 

Gelsenkirchenbõl 2-0-s gyõzelemmel távozott a háromszoros gyõztes manchesteri alakulat, ám Carrick veszi biztosra, hogy május 28-ám jelenésük lesz a Wembleyben.

 

"Természetesen ilyenkor mindenki fejében az jár, hogy két gólos elõnnyel várod a visszavágót, de nagyon rizikós erre a két gólra bazírozni, ha tovább akarunk jutni" - tette hozzá.

 

"Arra koncentrálunk, hogy úgy álljunk hozzá a mérkõzéshez, ahogy normálisan szoktunk, és megpróbáljuk megnyerni a találkozót. Egyértelmû jel volt számunkra is, amikor a Schalke öt gólt szerezve ütötte ki az Intert, ezt pedig nem szabad elfelejteni."

 

"Ennek teljes mértékig tudatában voltunk múlt héten is, és ismertük minden erõsségüket és gyengeségüket. De eddig nagyon jó teljesítményt nyújtottunk hazai pályán, és ha játékunk legjavát tudjuk nyújtani, akkor képesek lehetünk elérni a kívánt eredményt."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!