Fény derült a Ligakupa ellenfélre

A Manchester United 2020/2021-es szezonbeli Ligakupa szereplése idegenben, egy Luton Town elleni összecsapással kezdődik majd jövő héten a harmadik fordulóban.


Bár a pontos dátum és kezdési időpont még nem került meghatározásra, a helyszín és az ellenfél kiléte ismertté vált, miután a Kalaposok a Madejski Stadiumban 1-0-ra legyőzték a Readinget.

 

A Luton Town otthon játszott az első fordulóban is, ahol 3-1-re legyőzték a Premier League-ből előző szezon végén búcsúzó Norwich City-t. A találkozó négy gólja közül mindegyik az utolsó 11 percben plusz a hosszabbításban született.

 

 

A Crystal Palace elleni hazai és a Brighton & Hove Albionnal szembeni idegenbeli bajnokik közé eső jövő hét közepi mérkőzés az első alkalom lesz 1992 áprilisa óta, hogy a manchesteriek szembe kerülnek a Luton Townnal. A két csapat Old Traffordon rendezett mérkőzésén 5-0-s győzelmet arattak a Vörös Ördögök, de a Kenilworth Roadon csak 1-1-es döntetlen született, amely sokba került a Premier League elődjének számító Division One utolsó idényének bajnoki címéért folyó versenyben a Leeds Uniteddel szemben. 

 

A Lutont pályafutása során másodszor Nathan Jones irányítja, miután egy rövid Stoke City-nél tett kitérőt követően visszatért a Bedfordshire-i klubhoz, amelynek soraiban egykori United akadémista is megtalálható. Ryan Tunnicliffe ugyanabban az Ifjúsági FA-kupa győztes csapatban szerepelt 2011-ben, mint Paul Pogba és Jesse Lingard, annak a szezonnak a végén pedig kiérdemelte a Jimmy Murphy Év Akadémiai Játékosa-díjat.

 

Két felnőtt csapatban lejátszott Ligakupa mérkőzést követően 2014 januárjában a Fulhamhez igazolt. A Kalaposok 2019-ben szerződtették a Millwall együttesétől.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!