Ferdinand fitt és összpontosít

A United védõje készen áll a trófeák támadására.


Rio Ferdinand eloszlatta a kételyeket nem megfelelõ egészségi állapotáról és késznek érzi magát arra, hogy a szezonban trófeákhoz vezesse a Manchester Unitedet.

Az angol válogatott védõt az utóbbi években egymás után érték a sérülések, melyek miatt korlátozódott a játékban töltött ideje. A hétvégi bajnoki mérkõzése csupán a 26. találkozója volt a 2010/11-es idényben. Összehasonlításképp védõtársa, Nemanja Vidic 43 mérkõzésnél jár az idei sorozatokban.

A 32 éves Rio elmondta, készen áll arra, hogy csapatával a Barclays Premier League-et és az UEFA Bajnokok Ligáját is elhódítsa.

"Az emberek folyamatosan arról beszélnek, hány mérkõzést hagytam ki és ha összehasonlítják az elõzõ szezonjaimmal, sokkal szórványosabb a mostani" - mondta Ferdinand a United Review-nak.

 


"De elégedett vagyok a teljesítményemmel és úgy érzem, a legjobbamat tudom nyújtani. A hátam rendben van és remélem magam mögött tudhatom a vádli problémámat is, ami ebben a szezonban hátráltatott."

"Jól érzem magam és a szezon ezen fontos szakaszában harcolni a trófeákért az, amit egy futballista akarhat. Csak jól el kell végeznünk a munkánkat."

A United szerette volna, hogy Ferdinand az egész szezonban rendelkezésre álljon, ám sérülései miatt lehetõség jutott Chris Smallingnak és Jonny Evansnek, hogy megmutassák, kétséget kizáró potenciál rejlik bennük.

A két fiatal folyamatos fejlõdése úgy tûnik a Unitednél biztosított és jó kezekben van függetlenül attól, Sir Alex Ferguson éppen milyen hátsó négyest is küld a pályára.

"Chris fantasztikus volt" - folytatta Rio. "Õ és Jonny igazán nagyszerû, fiatal játékosok, akik nagy jövõ elõtt állnak ennél a klubnál. Biztos vagyok benne, idõvel mindkettejük alapember lesz itt."
 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!