Berbatov: Baj van hátul, ha a Palace 3-at rúg

Az egykori csatár szerint a Unitednek kíméletlen szezonja lesz, ha nem erősít a védelmén.


A Crystal Palace elleni csúfos vereséget követően a bolgár legenda aggódik a Manchester Unitedért, és sürgetné egy bekk leigazolását.

 

A londoni klub a játék minden elemében felülmúlta a Vörös Ördögöket a Premier League 2. fordulójában.

 

Az ex-Unitedes Wilfried Zaha ismételt Old Traffordra való visszatérése alkalmával duplázott, miután Andros Townsend megszerezte a vezetést a vendégek számára. A hazaiak válaszát egyedül Donny van de Beek debütáló mérkőzésén szerzett, csak szépítésre elengedő találata jelentette.

 

Solskjaer fiai jól láthatóan meccshiányban szenvedtek azután, hogy az augusztusi Európa-liga küzdelmei miatt csak rövid idejük volt a felkészülésre, így a botlásnak köszönhetően már is üldözhetik a sikerrel nyitó Liverpoolt és a Manchester City-t.

 

Eddig is egyértelmű volt, hogy a Unitednek zsebbe kell nyúlnia, hogy megerősítse keretét annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani az elöl lévőkkel, és ne egy újbóli középszerű teljesítménnyel rukkoljon elő.

 

Berbatov szerint kétség sem fér ahhoz, hogy a védelem tengelyében bemutatott botrányos teljesítmény után szüksége van az együttesnek egy hátsó emberre.

 

Dimitar csalódott, hogy korábbi csapata fiaskóval nyitotta meg az új PL-szezont, és reméli, hogy az átigazolási időszak zárása előtt összekapja magát a vezetés.

 

"A Manchester Unitednek hatalmas lendülettel kellett volna nekivágnia az idénynek, ehelyett ennek a szöges ellenkezőjét produkálták" – mondta Berba.

 

 

"Ez még csak az első mérkőzés, de már most borzasztóan néztek ki – körülményes, ötlettelen előrejáték, nem emlékszem sok kaput eltaláló lövésre sem, ez mindent elárul a támadójátékról. A Palace megérdemelten hozta el a 3 pontot."

 

"A VAR-ral kapcsolatban mindig is lesznek viták. Ha egyszer hozzáér egy kézhez a labda a tizenhatoson belül, akkor mindkét fél hevesen próbál majd érvelni a saját igaza mellett. Nem lehet ezekben a helyzetekben mindig mindenki számára megfelelő ítéletet hozni."

 

"Az egyik fél örülni fog, a másik nem, a tizenegyes újrarúgatása kapcsán ez szintúgy elmondható. Ez persze nem lehet érv a United pocsék teljesítménye mellett, de remélhetőleg, ez csak egy első körös botlás."

 

"Ha ezt a meccset vesszük alapul, akkor Solskjaerék nagyon messze járnak a többiektől, de reményeim szerint csak egy ilyen alkalomról van szó. Ha ez trenddé válik, akkor hosszú szezonja lesz a gárdának…"

 

"Mint nekem, s másoknak is nagy elvárásai vannak a United idei szereplésével kapcsolatban. De úgy tűnik, valóban szükségük lesz egy középső védőre, és talán még 1-2 játékosra, hogy versenyképesek legyenek. Mindenesetre, ha a Palace 3 gólt lő ellened, akkor az azt jelenti, hogy bajban vagy."

 

"Ahogy említettem, ráférne a keretre a vérfrissítés! De túlreagálni sem kell egyetlen egy találkozót."

 

"Alig maradt hátra két hét a zárásig, egy kis idejük még van, hogy megtalálják a megoldást, de nem lesz sétagalopp. Nehéz lesz igazolni, és talán nem is akar most mindenki ideszerződni. Sajnos a hátsó alakzat az a csapatrész, amely elsődlegesen erősítésre szorul."

 

"A hétvégén beszedett gólok tisztán védelmi hibákból születtek, így ha nem lépnek ez ügyben, borzasztó évük lesz. Harry eddig kiemelkedően teljesített az érkezése óta, a csapatkapitányi karszalagot is kiérdemelte, de szüksége van egy olyan fürge párra, mint egykoron Rio Ferdinand volt Nemanja Vidic mellett."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!