Hernandez bajnok lenne

Chicharito úgy érzi, a bajnoki cím hab lenne a tortán.


Javier Hernandez úgy véli, nem tudna jobb befejezést elképzelni debütáló szezonjában, minthogy a Manchester United emelné fel a Premier League serleget.

 

A mexikói válogatott teljesítménye hatalmas meglepetés már elsõ szezonjában, miután elõzõ klubjától, a Guadalajarától pontosan meg nem nevezett összegért tette át székhelyét az Old Traffordra az elmúlt évben.

 

A csatár minden sorozatban betalálva már 19 gólnál jár, annak ellenére, hogy korábban a szezon során Wayne Rooney és Dimitar Berbatov duója mögött csak másodhegedûsként számoltak vele.

 

A United jelenleg is az elsõ helyen áll, három pont elõnnyel a második helyen tanyázó Chelsea elõtt, akikkel Sir Alex Ferguson csapata vasárnap, a bajnoki cím szempontjából döntõ fontosságú mérkõzést játszik.

 

A 22 éves Hernandez úgy érzi, az angol bajnoki cím megnyerésével méltó módon fejezhetné be álomszerû elsõ szezonját.

 

"Sokat jelentene számomra" – mondta Hernandez a klub hivatalos magazinjának, az Inside Unitednek.

 

"Nagyon akarom azt a medált és a trófeát magasba emelni. Ez tökéletes befejezése lenne az elsõ itt töltött szezonomnak."

 

 

 

A United nagyon közel érezheti a Chelsea-t magához, ugyanis a Kékek, bár erõsen vitatható gólokkal, de gyõztek a hétvégén, míg a Vörös Ördögök 1-0 arányú vereséget szenvedtek az Emirates Stadionban az Arsenal vendégeként.

 

Azonban Hernandez bízik a United gyõztes mentalitásában, ami segítheti csapatát a bajnoki címért való harcban: "Ha United játékos vagy, minden a gyõzelemrõl kell, hogy szóljon – döntetlenre, vagy a mérkõzés elvesztésére egyáltalán nem gondolhatsz."

 

"Ez az a hozzáállás, ami segíthet nekünk trófeákat nyerni."

 

"El kell kerülnünk a buta hibákat, hogy a legjobb esélyeink legyenek a gyõzelemre és úgy kell játszanunk minden mérkõzésen, mintha az lenne az utolsó."

 

A csatár elmondta, teljesítményében két veterán csapattársa, Paul Scholes és Ryan Giggs a legnagyobb inspiráció.

 

"Õk [Giggs és Scholes] azt mondták nekünk, úgy kell játszanunk, ahogy a Manchester United játékosainak: mindig emlékezve a klub gazdag történelmére és a pályán legalább 100%-os teljesítményt nyújtva" – zárta mondandóját Hernandez.

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!