O'Shea üdvözli a United teljesítményét

John O'Shea szerint a játékosok megszolgálták Sir Alex beléjük vetett hitét azzal, hogy végül 6-1-es összesítéssel jutottak túl a Schalke csapatán és kerültek a Bajnokok Ligája döntõjébe.


A Vörös Ördögök már az elsõ mérkõzésen mutatott remek formával 2-0-ás elõnyre tettek szert idegenben, ám az sem jelentett problémát Sir Alex fiainak, hogy a menedzser kilenc helyen változtatott a Németországban gyõztes csapaton és a visszavágón kiváló teljesítménnyel biztosították be továbbjutásukat.

"Nagyon fontos teljesítmény volt ez a csapattól" - kezdte a csapatkapitányként pályára lépõ O'Shea az MUTVnek. "Az Arsenal ellen nem volt meg az az intenzitás, amit szerettünk volna, így a menedzser úgy döntött, frissítést hajt végre, hogy teljes mértékben tudjunk összpontosítani a Chelsea-re."

 


"Biztos vagyok benne, néhányan ráncolták a szemöldöküket a csapat kihirdetésekor, de ez megmutatja, a menedzser hisz a keretben, ezért is volt fontos, hogy visszafizessünk neki ezért valamit és végül rendkívül jó teljesítményt hoztunk ki magunkból. Megcsináltuk, megmutattuk milyen nagyszerû keretbõl is választhat."

O'Shea játszott a 2009-es döntõben a Barcelona ellen és nagyon várja, hogy revansot vehessen a katalánokon.

"Fantasztikus alkalom lesz" - sugárzott John. "Láttuk, milyen jól játszott a Barcelona a Real Madrid ellen, nekünk nagyon jól kell játszanunk ellenük. Nagyszerû alkalom ez, nagyon várom már, de most a Premier League címre kell összpontosítanunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!