Telles elérné céljait a Uniteddel

Alex Telles, a United legújabb igazolása arról beszélt, hogy örömmel csatlakozik a Vörös Ördögökhöz és elmondása szerint élete formájában van.


A 27 éves brazil válogatott játékos 4 évre kötelezte el magát a Unitedhez, ami plusz 1 évvel meghosszabbítható. Érkezése után Mark Sullivan, az MUTV riportere beszélgetett vele céljairól és ambícióiról, mint újdonsült Vörös Ördög.

 

Izgatott vagy, hogy aláírtál a Manchester Unitedhez?

"Ez egy olyan lehetőség, ami csak egyszer adódik az ember életében. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és mindent meg fogok tenni, hogy harcoljak a klubért és a lehető legjobb legyek. Ez egy egyedülálló lehetőség és én mindent meg fogok tenni, amit csak tudok."

 

Hogyan jellemeznéd magad játékosként?

"Szeretek úgy gondolni magamra, mint egy nagyon intelligens játékos, illetve pontrúgás specialista. Mindig keresem a lehetőségét annak, hogy gólhoz segítsem a csapatomat."

 

Várod már az első Premier League találkozódat?

"Mindig is álom volt számomra a Premier League-ben játszani és ahogy korábban is mondtam mindent meg akarok tenni azért, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el a Manchester United számára."

 

Korábban már játszottál angol klubok ellen (Arsenal, Chelsea, Leicester és Liverpool). Milyen élményeid vannak ezekről a találkozókról? 

"Úgy gondolom, hogy a legjobb pillanatban jött a lehetőség az életemben, hogy megmutassam milyen sokoldalú játékos vagyok. Nyilvánvaló volt, hogy eljövök a Premier League-be, hogy erős csapatokkal játszhassak. Remélem, hogy a legjobbat tudom nyújtani a klub számára."

 

Az előző szezonban 13 gólt szereztél. Ez egy védő számára kimagasló eredmény. Mi a titkod? Dolgozol a lövőtechnikádon?

"Mivel védő vagyok, így a gólszerzésre teljesen más lehetőségeim vannak. Szeretek utat nyitni, lehetőséget teremteni a társaknak az ellenfél védelmében. Az edzéseken nagy figyelmet fordítok a pontrúgások gyakorlására is. Mindamellett, hogy elsősorban a védekezés a feladatom, azért vannak egyéb céljaim is a játékban, ezért is gondolom azt, hogy sokoldalú játékos vagyok."

 

 

Fontosnak tartod a játékodban, hogy a védekezésben és a támadásokban is aktívan részt vegyél?

"Teljesen. Hiszek a védekező és a támadó képességeimben is. Pályafutásom legjobb pillanatában vagyok, sokat fejlődtem és remélem, hogy ez folytatódni fog."

 

Diogo Dalot csapattársad volt a Portoban. Beszéltél vele, mielőtt aláírtál a Unitedhez? Milyen tanácsot adott neked?

"Beszéltem Diogoval, aki üzenetet küldött nekem és sok sikert kívánt. A United nagy klub és szeretnék segíteni abban, hogy még nagyobb legyen."

 

Mit gondolsz, milyen lesz találkozni az új csapattársaiddal a válogatott szünet után?

"Csodálatos lesz találkozni az új társakkal. Bruno elmondta, hogy milyen pozitívan fogadják az új játékosokat a klubnál. Azt hiszem könnyen be fogok illeszkedni."

 

Jelenleg két kulcsfontosságú mérkőzésre készülsz a brazil válogatottal. Várod ezeket a találkozókat?

"Igen, nagyon várom, főleg, hogy most már a Manchester United játékosa vagyok. Megvan bennem a mentalitás, hogy mérkőzéseket akarok nyerni és trófeákat."

 

Végezetül mit üzennél a United szurkolóknak szerte a világban?

"Azért jöttem ide, hogy teljesen odaadjam magam a csapatnak. Ez egy hatalmas klub és azért vagyok itt, hogy segítsek megnyerni a mérkőzéseket és remélem, hogy a legjobb formámat tudom hozni a szurkolók számára is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!