Fergie - Fletcher a kulcs

Sir Alex Ferguson örül, hogy a sok változtatás õt igazolta és szerinte Darren Fletcher lesz a Barcelona elleni döntõ kulcsfigurája.


A skót középpályás eltiltás miatt maradt le a 2009-es döntõrõl, ám most nem fenyegeti hasonló eset és ott lehet a május 28-án, a Wembleyben rendezendõ fináléban.

Fletcher a tegnap esti, Schalke elleni elõdöntõ visszavágón tért vissza két hónapos kihagyást követõen, egy vírusos gyomor problémából felgyógyulva.

Akár egy újabb nagy mérkõzést is játszhat a skót, hiszen vasárnap a Chelsea elleni bajnokin is pályára léphet. Ferguson pedig nagyon örül, hogy ismét nagy meccsen játszhatta honfitársát.

 


"Nem lett volna tisztességes az elejétõl fogva játszatni Darrent, mert még több meccsre is szüksége van ahhoz" - mondta Ferguson.

"De õ folyamatosan a felzárkózáson dolgozik, mi pedig a Chelsea ellen vasárnap is a padra ültetjük azzal a céllal, hogy akkor már több idõt kaphat."

"Néhány játékos a nagy meccsek embere, õ is ilyen. Tökéletes példa erre Mark Hughes, aki a Manchester United történelmének egyik legjobb "nagy-meccses" játékosa volt. Soha nem hibázott nagy összecsapásokon, Darren ugyanilyen típusú játékos."


 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!