Rooney és Evra is bevethetõ lesz a rangadón

Sir Alex Ferguson mindkét játékosra számítani fog a sorsdöntõ Chelsea elleni összecsapáson.


Az Angol válogatott csatára Wayne Rooney kihagyta a kedd reggeli edzést egy kisebb térdín sérülés miatt és a kispadon sem kapott helyett a tegnapi, Schalke elleni 4-1-re megnyert BL elõdöntõn.

 

Evra a második félidõben futott a gyepre Rafael da Silva helyett, és része volt egy súlyos ütközésnek, miután úgy tûnt, hogy le kell cserélni.

 

Ezután viszont folytatni tudta a játékot a francia bal bekk, és nincs baja. Emellett Ferguson jó híreket közölt Rooney sérülésével kapcsolatban is.

 

„Patrice kapott egy rúgást. Úgy gondoltam, hogy lecserélem õt, de azt mondta, hogy rendben van”- mondta Ferguson a MUTV-nek.

 

„Wayne is rendben lesz. Nem akartam hogy játsszon, nehogy kiújuljon a sérülése.”

 

 

A szerdai gyõzelem hozzásegítette a Vörös Ördögöket a Wembleyben tartandó finálé eléréséhez, ahol Sir Alex szerint a United lesz az esélytelenebb fél.

 

A trófea megnyerése mindkét csapat negyedik Európai kupagyõzelmét jelentené, mellyel egyikük beérheti a Bayern Münchent és az Ajaxot a serlegek számában.

 

Bár a Barca oldalán olyan sztárjátékosok fognak szerepelni, mint Lionel Messi, Xavi vagy akár a világbajnoki címet eldöntõ Andres Iniesta, a United menedzsere szerint nem szabad leírni a csapatát.

 

„Mindenki azt mondja, hogy egy remek csapat ellen játszunk majd. Ez igaz is”- folytatta a skót.

 

„De minket se szabad leírni. A Manchester Unitedet soha nem szabad leírni!”

 


 


teamtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!