McTominay megismételné a párizsi teljesítményt

Scott McTominay szerint a múlt heti Párizsban aratott Bajnokok Ligája győzelmüket követően "hatalmas" siker lenne újabb három pontot begyűjteni az RB Leipzig ellen.


A skót válogatott a United Daily hétfői adásában nyilatkozott a klub történetének első kelet-németek elleni mérkőzését megelőzően.

 

A Vörös Ördögökhöz hasonlóan a lipcseiek is megnyerték a csoport nyitómérkőzését - 2-0-ra a Red Bull Arenaban az Istanbul Basaksehir ellen - McTominay viszont szeretné, ha a H-csoportbeli korai előnyükkel továbbra is tudnának élni és fenn tudnák tartani teljesítményüket.

 

"Egy szerdai nagy győzelmet mindenki hatalmas sikerként könyvelne el és nagy önbizalmat jelentene hétről-hétre, mérkőzésről-mérkőzésre. Nagyon jó hatással lenne a csapatra" - kezdte Scott.

 

"Nem történhet meg, hogy elutaztunk Párizsba, nagy meccset játszottunk a világ szeme láttára és jól teljesítettünk, majd a Leipzig ellen hazai környezetben nem építünk a PSG elleni teljesítményünkre és teszünk megint úgy, mint akkor."

 

 

A német csapat jelenleg listavezető a Bundesligaban, akik a 2020/21-es idényben még nem találtak legyőzőre.

 

McTominay elismeréssel beszélt az előző szezon Bajnokok Ligája elődöntőséről és felkészült arra, hogy egy újabb keménynek ígérkező erőpróbával zárják a hónapot, amely során a Tottenham, a Newcastle, a Paris Saint-Germain és a Chelsea elleni is megmérkőztek.

 

"Tisztában vagyunk azzal, hogy minden intenzitásra számíthatunk tőlük" - tette hozzá.

 

"Ők egy remek csapat. Sok mérkőzésüket láttam az előző szezonban a Bajnokok Ligájában."

 

"Remek játékosokkal és edzővel rendelkeznek, nagyon intenzív játékot játszanak, úgyhogy egyáltalán nem számíthatunk könnyű összecsapásra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - RB Leipzig

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!