Scott folyamatos fókuszáltságban reménykedik - szó szerint!

Scott McTominay azzal viccelődött, hogy készen áll bármilyen újabb kontaktlencse problémára, miután múlt héten az emlékezetes Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája győzelem során kiesett az egyik szeméből.


A skót középpályás a 2-1-es sikert követően árulta el, hogy az első félidő nagyobbik részét csökkent látóképesség mellett játszotta végig azt követően, hogy Neymar véletlenül belekapott az arcába és kimozdult egyik szeméből a kontaktlencséje.

 

A legrangosabb európai kupasorozat csoportkörének második játéknapja előtt, amely során hazai pályán majd az RB Leipziget fogadják, McTominay abbeli reményének adott hangot, hogy mindvégig képes lesz fókuszált maradni - szó szerint - a 90 perc folyamán.

 

"A héten kaptam egyet az arcomba az egyik edzésen, amely után azt éreztem, 'oh ne, már megint!'" - viccelődött.

 

"Lenyűgöző, hogy miként képesek bent maradni (a kontaktlencsék) annak ellenére, hogy egy labda révén ütés éri őket. A szem elkezd könnyezni, de továbbra is bennmaradnak. A múlt héten balszerencsém volt, mert a kezével belenyúlt a szemembe, amely ellen nem igazán tudtam mit tenni."

 

"Nem láttam, ez pedig természetesen nem volt túl jó dolog - különösen egy ilyen nagy meccsen! Többnyire csak megérzésből futottam, mivel az egyik szememmel tökéletesen láttam, a másikkal pedig szinte semmit a lencsém nélkül, úgyhogy fura volt. Ha láttak a lencsém nélkül, akkor feltűnhetett, hogy nem éppen láttam jól. Szóval a félidőben gyorsan az öltözőbe futottam és beraktam a lencséimet, majd amikor visszatértem a pályára akkor már minden rendben volt. Úgy voltam vele, 'ez lenyűgöző, végre látom, hogy mi történik!"

 

"Ez volt az első alkalom, hogy ilyen történt velem és remélem, hogy egyben az utolsó is. Mindig fel vagyok készülve, folyamatosan öt-hat pár lencsével járok arra az esetre, ha megint baleset történne. Beszélni fogok a kontaktlencséimmel foglalkozó hölggyel, kiváló szakember!"

 

 

McTominay az elmúlt három tétmérkőzésen Freddel karöltve szerepelt a középpálya tengelyében, azt követően, hogy a páros az előző szezonban is jól muzsikált együtt. Ole Gunnar Solskjaer számára nem egyszerű a kezdőcsapat összeállítása, mivel számtalan remek opció közül választhat a csapat motorjának kijelölésekor, Scott szerint pedig az egész keretet hasonlóan magas minőség jellemzi.

 

"Úgy gondolom, hogy a középpályán rendelkezésre álló játékosok mennyisége és minősége lenyűgöző. És úgy érzem, hogy a világ egyik legjobb középpályája a miénk, amely tagjai szinte bármelyik csapatba beférnének" - tette hozzá.

 

"De ugyanilyen magabiztosak vagyunk a minőség terén nem csak a középpálya, hanem a csatársor, a szélsők és a védők kapcsán is.... minden poszton."

 

"Megnézhetjük a középhátvéd pozícióban bevethető játékosainkat, de ott van Dean Henderson és Lee Grant is, akik napról-napra kihívás elé állítják az edzéseken David de Gea-t. Számunkra nagy áldás, hogy ilyen keretünk van, a menedzser pedig elégedett lehet vele, hogy mindenki ugyanolyan intenzitással küzd a csapatba való bekerülésért."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!