Smalling bízik a Unitedben

Az angol védõ szerint a United nem fogja kiengedni a kezei közül a Premier League trófeáját.


A Vörös Ördögök már 15 pontra is elhúztak a Chelsea-tõl ebben a szezonban, de a címvédõ csapat 3 fordulóval a Premier League vége elõtt már csak 3 pont hátrányban van az elsõ helyezett mögött.

 

A Chelsea a hétvégén november óta elõször veheti át a vezetést a Manchester Unitedtõl, ha nyerni tudnak az Álmok Színházában vasárnap.

 

A 21 éves védõ azonban hisz a United gyõzelmében, mellyel elérhetnék 19. bajnoki címüket.

 

"Jól ment a Chelseanek" - mondta Smalling. "Pár fordulóval ezelõtt még eléggé le voltak maradva, most viszont szorongatnak minket."

 

"Régóta vagyunk az elsõ helyen, így nem hiszem hogy ne tudnánk megnyerni a bajnokságot."

 

"Az egyik kezünkkel már a kupát szorítjuk, és a másikat is rátehetjük a hétvégén. Az hogy otthon játszunk, hatalmas lehetõség erre."

 

 

Smalling szerint a United joggal lehet magabiztos az összecsapás elõtt, miután idén az Old Traffordon csak 2 pontot vesztettek, a West Bromwich Albion elleni döntetlen során októberben.

 

"A magabiztosságunk otthon magáért beszél" - folytatta Smalling. "Az Old Trafford valódi erõd a csapatunknak, így reméljük, hogy pontot tehetünk a bajnokság végére."

 

Az angol U21-es válogatott bekk valósággal berobbant a United csapatába és reméli, hogy sikerül aranyéremmel megkoronáznia elsõ Vörös Ördögként töltött szezonját.

 

"Ilyen tapasztalatot szerezni a karrierem ilyen korai szakaszában remek dolog."

 

"Remélhetõleg három hét múlva nyugodtan leülhetek majd, úgy hogy a nyakamban tudhatom Európa talán 2 legrangosabb kupájának aranyérmét és tudva, hogy még vár rám egy kemény sorozat a nyáron az U21-es csapattal."

 

"Kétségek nélkül mondhatom, hogy remek szezont zárhatok majd, melynek kiélvezem minden percét."

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!