Ferguson: Nem hagyom el a csapatot

Sir Alex Ferguson a United szurkolók nagy örömére bejelentette, hogy a duplázás esetén is legalább egy szezonig Õ marad a csapat kispadján.


Sokan azt gondolták a szezon elõtt, hogy a Vörös Ördögök ezt az évet csapatépítésre szánják, ám a manchesteri alakulat most mégis karnyújtásnyira van a Premier League gyõzelemtõl, és a Bajnokok Ligája fináléjában is szerepelhetnek majd a Barcelona ellen.

 

Ha a United idén elhódítaná a bajnoki trófeát a legsikeresebb angol csapattá válhatna 19 bajnoki címmel, pont egyel többel, mint amennyi az õsi rivális Liverpoolnak van.

 

Páran felvetették azt is, hogyha a skót menedzsernek sikerül leelõzni a Poolt bajnoki címekben, abbahagyja edzõi pályafutását, ám neki eszében sincs ezt tenni.

 

 

„Itt leszek jövõre is” - mondta a 69 éves Ferguson, aki addig folytathatja edzõi pályafutását a Unitednél, ameddig csak akarja.

 

Ferguson 2002-ben egyszer már majdnem otthagyta a csapatot, de végül meggondolta magát és elmondta, hogy még egyszer nem fog ilyen gondolat megfoganni a fejében.

 

„Eljön majd az idõ mikor itt kell hagynom a csapatot, de nagyon félek tõle. Egyszer már megpróbáltam ezt, és borzasztó érzés volt.”

 

„Kínszenvedés volt. Tényleg borzalmasan rosszul éreztem magam. A feleségemnek sikerült lebeszélnie róla, és nagyon jól tette!”

 

„Szerintem azt gondolta, hogy rövid idõn belül elege lesz belõlem, ha túl sokat tartkózkodom otthon” - fejezte be nyilatkozatát a skót mester tréfásan.

 


teamtalk.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!