James élvezi a versenyhelyzetet

A walesi szerint Solskjaer merítési lehetőségei jót tesznek az együttesnek.


A fiatal szélső október óta először kapott helyet a kezdő tizenegyben Premier League-mérkőzésen, amit góllal hálált meg a Leeds ellen.

 

Tegnap Cavani és Van de Beek csereként álltak be, azonban Pogba, Mata és Greenwood is pihenőt kapott. Daniel szerint a keret adta lehetőségek pozitívan hatnak az egyénekre.

 

"A Manchester Unitednél mindig meg kell harcolnod a helyért, ami úgy gondolom, a csapat hasznára válik" – mondta James a találkozó után.

 

"Nem hiszem, hogy bármelyikünk is azt hiszi, hogy az összes meccsen biztos helye van a kezdőben."

 

"Mindenki játszani akar, a versenyhelyzet pedig még többre sarkall minket."

 

 

A 23 éves labdarúgó remekül muzsikált hétvégén, gólt lőtt és majdnem 12 km-t tett meg – többet annál a 28 játékosnál, akik idén a United színeiben pályára léptek az Old Traffordon.

 

Daniel emellett 40 sprintet vágott le, 8-cal többet, mint Raphinha a másik oldalon. Bár a Fehérek lábában összességében több megtett lépés volt, Solskjaer utasításainak eleget tettek csapattársai a középpályás szerint.

 

"Mindig jó megszerezni a vezetést, de azután sem dőlhetünk hátra, folytatni kell az edzéseken gyakoroltakat."

 

"Nyugodtan vonulhattunk az öltözőbe a szünetben – ugyan kaptunk gólt, de magabiztos volt az előny. A második félidőben mennünk kellett tovább, mivel tudtuk, kemény ellenféllel nézünk szembe, de ma mindenki remekül teljesített."

 

"Tisztában voltunk vele, hogy a pálya összes pontján az 1 az 1 elleni játékról fog szólni a meccs. Egyértelműen sikerült ma felülmúlnunk őket ebben a tekintetben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!