Cole: Martialban sokkal több potenciál lakozik

Az egykori támadó a Villa elleni meccs után nyilatkozott.


Anthony Martial fejese az Old Trafford első idei gólját hozta a birminghami együttes vendéglátásakor.

 

Az utóbbi időben a csatár ismét a kezdőben kapott helyet Ole Gunnar Solskjaer csapatában, miután maga mögött hagyta korábbi sérüléseit, de a kapu előtt egyelőre még nem találta meg önmagát.

 

A Vörös Ördögök első számú gólfelelőseivé Bruno Fernandes és Marcus Rashford lépett elő, illetve Edinson Cavani is nagy szerepet vállalt az elmúlt hetekben a United sikereiben.

 

 

Andy Cole szerint azonban a tavaly 23 gólig jutó Anthony játéka sokkal többet tartogat Solskjaerék számára, és reméli, hogy az Aston Villa ellen mutatott produkciója még csak előfutára annak, ami a szezon hátralevő részében következik tőle.

 

"Tony hihetetlen tehetséggel rendelkezik, remekül mozog be a területekbe, de a befejezései néha hagynak kívánni valót maguk után" – mondta a United legendája. "Nagy helyzetekben képes a kapusba lőni a labdát, vagy rossz döntéseket hozni, de minden képessége megvan a játékhoz. Hiszem, hogy Marcus mellett benne is rengeteg potenciál van."

 

"Kitartóan kell dolgoznia, és remélhetőleg jó formába lendül. Mindketten képesek akár 25 találatig is eljutni."

 

Andy mellett Ole is dicsérte a 25 éves labdarúgót a mérkőzést követően, aki legközelebb a City elleni Ligakupa-elődöntőben bizonyíthatja rátermettségét.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!