Manchester United 1-2 Sheffield United

Bár egyenlíteni tudtak a Vörös Ördögök a találkozó során, egy szerencsétlen gólt kapva kikaptak hazai környezetben. Hihetetlen, egyesek mennyire gyenge meccset produkáltak.


Kicsit tartalékosan érkezett a Sheffield az Old Traffordra, Ole Gunnar Solskjaer pedig úgy is nagyon erős csapatot állított fel, hogy előző meccshez képest hat helyen is változtatott.

 

Ahogy az várható volt, a vendégek elsősorban a védekezést tartották fontosnak, ennek is volt köszönhető, hogy az első helyzetre több mint 10 percet kellett várni. Ekkor Wan-Bissaka okosan gurított a tizenhatos vonalára Rashfordhoz, azonban a támadó kapu mellé lőtt.

 

A 17. percben Sharp kapott hatalmas labdát, lövését azonban De Gea bravúrral hárította. Ha be is ment volna a labda a kapuba, akkor sem lett volna gól, mert a csatár lesen volt.

 

A 23. percben első szögletét lőhette a Sheffield, remekül szállt be a labda, Bryan nagyon jól ugrott fel és fejelt a kapuba. 1-0 a Pengéknek. De Gea sajnos benne volt a gólban, nagyon gyengén jött ki a kapujából.

 

Négy perccel később Greenwood unta meg a többiek szerencsétlenkedését, távoli lövéssel dolgoztatta meg a kapust, aki hárított.

 

A félidő utolsó harmadában talán még nagyobb fölényben volt a csapat, mint előtte bármikor is, de nem jöttek a nagy helyzetek.

 

Fordulás után Greenwood előtt adódott az első lehetőség, de csúnyán eltörte a labdát, nem sikerült egyenlíteni.

 

Rashford lőhetett szabadrúgást, de Ramsdale magabiztosan védett. Egy perccel később Fernandes közelebbről végezhetett el pontrúgást, de a próbálkozás szögletre pattant. A sarokrúgásra Maguire kiválóan érkezett és gyönyörűen bólintott a kapuba, 1-1!

 

A 69. percben Pogba beadására a csereként beállt Cavani érkezett, de nem sikerült betalálnia.
 

Hihetetlen események zajlottak a hazai kapu előtt, a tizenhatoson belül nyugodtan passzolgatott a Sheffield, végül Burke lőtt kapura, Tuanzebén megpattant a játékszer, becsapva ezzel De Geát. Ismét a vendégek vezettek.

 

Telles távoli lövése csapódott lefelé, de végül a léc tetejéről pályán kívülre került a labda. Szöglet után Pogba fejelhetett, de sajnos célt tévesztett a középpályás.

 

Szenvedett a United elöl, Fernandes talán leggyengébb mérkőzését játszotta ma, de Martial és Rashford sem villogott.

 

 

Premier League, 20. forduló
Manchester United 1-2 Sheffield United
Old Trafford

 

Vezette: Peter Bankes

 

United: De Gea - Wan-Bissaka, Tuanzebe(van de Beek 82.), Maguire, Telles(Shaw 82.) - Matic, Pogba - Greenwood(Cavani 66.), Fernandes, Martial - Rashford
Nem használt cserék: Henderson, Lindelöf, Fred, McTominay, James, Mata

 

Sheffield: Ramsdale - Basham, Jagielka, Ampadu - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Bryan(Bogle 53.) - McGoldrick(Brewster 80.), Sharp(Burke 70.)
Nem használt cserék: Foderingham, Lowe, Mousset

 

Gólszerző: Maguire 64' illetve Bryan 23', Burke 74'

 

Sárga lap: Tuanzebe illetve Lundstram


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!