Mengi kölcsönben Rooneyékhoz került

A Manchester United védője, Teden Mengi kölcsönben a Derby County-nál tölti a 2020/2021-es szezon hátralévő részét.


A 18 éves saját nevelés, aki a LASK ellen az Old Traffordon 2-1-re megnyert Európa-liga nyolcaddöntő visszavágón debütált a United felnőtt csapatában, pályafutása során először fog a klubtól távol játszani.

 

A manchesteri születésű bekk ebben a szezonban állandó résztvevője volt a felnőtt csapat edzéseinek, emellett pedig a Neil Wood vezette U23-asok között lépett pályára.

 

Mengi ideiglenes átigazolásával a Vörös Ördögök egykori legendája és egyben történetének legeredményesebb játékosa, Wayne Rooney kezei alatt pallérozódhat.

 

 

A Kosok legutóbbi három bajnokijukat megnyerték és ezzel elkezdték kapaszkodásukat a másodosztályú bajnokság tabelláján.

 

Az U19-es angol válogatott Teden, aki eddig minden korosztályában csapatkapitánya volt a United együtteseinek, elutazhatott Németországba is a felnőtt csapattal, amikor júniusban ott rendezték az Európa-liga nyolcaddöntőjét.

 

A klubnál mindenki sok sikert kíván Tedennek a Pride Parkbeli karrieréhez és már alig várják, hogy nyomon követhessék fejlődését.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!