Friss információk a szurkolók visszatéréséről

Boris Johnson brit miniszterelnök hétfő délutáni felszólalásában az alsó házban arról beszélt, hogy korlátozott számban visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba.


Bejelentették azokat a terveket, amelyek szerint az ország nyitni fog, a tervek között pedig szerepel a szurkolók visszaengedése a stadionokba is. A tervek szerint ez a szezon vége felé, május 17-től valósulhat meg a Premier League utolsó fordulójában, amit a Manchester United például a Wolves ellen fog vívni május 23-án.

 

Mivel itt még csak korlátozott számú szurkoló beengedéséről van szó, ezért felmerülhet annak lehetősége is, hogy tesztüzemet csinálnak, amire akár az FA-kupa döntője alkalmas is lehet. Az FA-kupa döntője pont két nappal a nyitás előtt lenne, ideális esemény lehet a szurkolók visszatérésére.

 

Amennyiben a járványhelyzet a kitűzött időpontban is engedi a nyitást, úgy előre láthatóan 10000 fő látogathat ki újra kedvenc csapatának stadionjába, vagy az adott stadion maximális kapacitásának a negyede, attól függően, hogy melyik szám az alacsonyabb.

 

"A stadionjaink ismét fogadhatnak majd szurkolókat a kapacitáskorlátozásoknak megfelelő számban" - mondta Boris Johnson. "Természetesen a későbbiekben várható lesz a további enyhítés is, ha minden kedvezően alakul, legalábbis ezen dolgozunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!