Solskjaer Dalotról, Zlatanról és az AC Milanról

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer is megszólalt a pénteki Európa-liga sorsolást követően, miután a sorsoláson az AC Milan csapatát húzták a United neve mellé.


A Vörös Ördögök ismét nehéz ellenfelet kaptak a második számú nemzetközi kupában, a párosítás azonban nem lesz ismeretlen a csapat számára, hiszen korábban már több alkalommal is találkoztak egymással az európai porondon. A Milan keretében ott lehet a korábbi Vörös Ördög, Zlatan Ibrahimovic, valamint a kölcsönben az olaszoknál vitézkedő Diogo Dalot is.

 

Az első találkozót az Old Traffordon fogják rendezni március 11-én, míg a visszavágóra Milánóban kerül sor egy héttel később, március 18-án.

 

"Szép születésnapi ajándék, nem? Nézd csak meg ezt a sorsolást" - mondta a ma 48 éves szakember az AON Training Complexben. "Valahogy mindig is jellemző volt ránk, hogy a sorsolások alkalmával a nehezebb ellenfeleket kapjuk. Ez egy olyan párosítás, amit ha először megnézel azt mondanád, hogy ez bizony egy Bajnokok Ligája mérkőzés lesz. Nagyon várjuk már az összecsapást. A csapatnak kihívásokra van szüksége és tessék, őket fogadhatjuk."

 

 

"Az AC Milan is egy nagy hagyományokkal és sikeres történelemmel rendelkező klub. Örülünk a sorsolásnak és várjuk őket, illetve az újabb olasz utazást is, mert az övék a világ egyik legnagyszerűbb stadionja."

 

"Zlatan lenyűgöző, mindig csodálattal figyeltem a pályafutását. Volt egy csúnya sérülése, amikor itt volt, de felépült és bizonyított az MLS-ben, majd visszatért Európába, Milánóba. Nagyon sokat segített nekik abban, hogy visszatérjenek oda, ahol a helyük van. Ők is szépen haladnak egyre feljebb és nagyon jó szezonjuk van. Diogo is oda ment kölcsönbe, hogy tapasztalatot szerezzen egy nagy klubban és látom, hogy mennyit fejlődött. Sokat játszott és fejlődött a szezonban, de bízom benne, hogy tudunk számukra zavart okozni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!