Ibrahimovic kihagyja a Milan elleni odavágót?

Zlatan Old Traffordra történő hazalátogatása előtt komoly akadályok sorakoztak fel, a svéd támadó ugyanis egybehangzó lapértesülések szerint megsérült az AC Milan Európa-ligában történő pályára lépését megelőzően.


A 39 éves játékos ismételten pazar formát tudhat a háta mögött a Serie A-ban, ahol 21 mérkőzés során 16 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve, amivel 2011 után először tette bajnok aspiránssá Stefano Pioli fiait.

 

A Milán vasárnap este 2-1-re győzte le a Rómát, amivel a második helyen tudott maradni a bajnokságban, négy ponttal lemaradva a városi rivális Intertől, azonban Ibrahimovicot ezen a mérkőzésen le kellett cserélni Rafael Leaora nem sokkal Ante Rebic győztes gólja előtt.

 

A korai megerősítetlen információk szerint a lesipuskás támadó combközelítő izma sérült meg, ami miatt legalább négy mérkőzést ki kell hagynia.

 

 

Sajnálatos módon ez magában foglalná a Manchester United elleni mérkőzését is március 11-én.

 

Az egyelőre nem tisztázott, hogy Ibrahimovic készen fog-e állni arra, hogy az azt követő héten pályára lépjen a San Siroban.

 

A manchesteri rövid, de annál gyümölcsözőbb pályafutása során Zlatan 29 alkalommal talált kapuba 2016 és 2018 között.

 

A korábbi 9-es számú játékosunk két alkalommal is betalált a Wembleyben, amivel sikerült elhódítani a 2017-es Ligakupát a Southampton elleni mérkőzésen, a szezon későbbi részében pedig oroszlánrésze volt az Európa-liga sikerekben is, függetlenül attól, hogy a sorozat későbbi szakaszában egy térdsérülés miatt kényszerült az oldalvonal mellé.

 

A sorsolást követően megerősítésre került, hogy Diogo Dalot - aki kölcsönjátékát tölti a Milannál - bevethető állapotban van, míg a korábbi Bayern München és Juventus támadó, Mario Mandzukic a januári csatlakozását követően sikeresen regisztrálva lett a Milan nemzetközi keretébe.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!