A United utazó kerete az AC Milan elleni visszavágóra

A Manchester United kijelölte az AC Milan elleni Európa-liga visszavágójára utazó keretét.


Az Old Traffordon lejátszott első mérkőzésnek 1-1 lett a végeredménye, a Vörös Ördögöknek azonban előnyt jelenthet, hogy az elmúlt napokban több, eddig sérült játékos is visszatérhet a Rossoneri elleni visszavágón.

 

Ole Gunnar Solskjaer csapata szerda délután repül Olaszországba, a divat fővárosába. A norvég menedzsernek pedig újabb opciók állnak majd rendelkezésére a múlt heti találkozóhoz képest.

 

David de Gea visszatért a keretbe, miután apasági szabadságot vett igénybe gyermeke születése okán. A spanyol mellett Donny van de Beek és Paul Pogba is visszatért, amivel tovább erősödhet a United középpályája. A csatársorban pedig Edinson Cavani is újra bevethető.

 

 

Anthony Martial játékára pedig még nem számíthat előre láthatóan a menedzser, ahogy Juan Mata is kimarad az utazó csapatból. Viszont ott lesz a múlt héten gólt szerző Amad Diallo, ám ugyanezt az egy héttel ezelőtti csapatból nem mondhatja el magáról Eric Bailly, Nathan Bishop és Shola Shoretire sem.

 

A teljes utazó keret névsora:

 

De Gea, Henderson, Grant - Lindelof, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams - Amad, Fernandes, Fred, James, Matic, McTominay, Pogba, van de Beek - Cavani, Greenwood, Rashford


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

AC Milan - Manchester United

Európa-liga nyolcaddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!