Hivatalos a 2021/22-es szezon kezdete és vége

A Premier League hivatalos honlapján közleményben hirdették ki, hogy mikor kezdődik a 2021/22-es szezon és, hogy mikor zárul.


A ma délután megjelent információk szerint a következő bajnoki szezon 2021. augusztus 14-én kezdődik, a bajnokság utolsó mérkőzéseire pedig 2022. május 22-én kerül sor, a zárónapon pedig, ahogy szokott is lenni minden találkozó egyszerre kezdődik.

 

Ezek az időpontok visszatérnek ahhoz a menetrendhez, amit a szurkolók az évek során megszokhattak, miután a koronavírus járvány miatt a 2020/21-es szezon eltért az eddigiek bevált ütemezésétől.

 

Mint tudjuk, az aktuális szezon később, szeptember 12-én startolt és például a Manchester United számára ehhez képest is még egy héttel később, szeptember 19-én kezdődött. A jelenlegi etap a tervek szerint május 23-án zárul, majd júniusban kezdetét veszi az átütemezett Európa-bajnokság június 11. és július 11. között, ami azt jelenti, hogy az EB végétől számítva 5 hetes pihenés és felkészülés vár a csapatra a Premier League startjáig.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!