Búcsúzik a Taktikai Mágnestábla rovat

Kedves Olvasó! Gyere olvasd el a búcsúzás okait....
Ígérem, ezúttal nem lesz hosszú a cikk!


Köszönöm, hogy itt vagy! Ez azt jelentheti, hogy érdekel a rovat sorsa. Tudod nem könnyű ezt most leírni számodra, mert sokatoknak adott (talán) valami pluszt a Mágnestábla hétről hétre.

 

 

Ezúttal nem a megszokott forgatókönyvvel találkozhatsz ebben a cikkben. Nem vesszük át a felállást, nincsenek gyakorlati képek, nem indulnak el a gif-ek, nem jön az átlagos pozíció, nem fedjük fel, hogy Solskjaernak mégis csak van taktikája, nincs xG és a végén egy összefoglalás.

 

 

Nem könnyű mindig úgy teljesíteni, hogy mindenkinek megfeleljen az ember. Hiszen a focihoz mindenki ért, főleg Magyarországon. Tudjátok, hogy itt a ManUtdFanaticson mindenki nagyjából munka mellett dolgozik. A COVID időszakban talán annyi jó volt, hogy olykor nagy rugalmasságot adott nekem. Igyekeztem mindig a mérkőzések után másnap megjelentetni a szerkesztőséggel a cikkeket. Többé kevésbé ez sikerült is. Szóval a búcsúzásról. Miért pont most búcsúzunk?

 

 

Tudod mi van ma? Egy új hónap kezdete! Nézd csak meg a naptáradat! Van egy jó és egy rossz hírem ezzel kapcsolatban. Akarod hallani? Vagyis olvasni...

 

A jó hír, hogy ha kicsit hevesebben vert a szíved, akkor szereted (szeretted) ezt a rovatot.

 

 

A rossz hír, hogy ma bedőltél egy április elsejei tréfának (szalagcímnek)!

 

Mert bizony ezúttal a Taktikai Mágnestábla rovat csak március hónaptól búcsúzik! :)

 

Elég felemás hónapon vagyunk túl. Kezdődött a gólínséggel. Amikor is a Sociedad és Chelsea után (ezeket a mérkőzéseket még februárban játszották) egy harmadik 0-0-s döntetlent ért el a csapat. Ráadásul tette ezt a sérülésekkel megtizedelt Crystal Palace otthonában. Sokan kezdték kongatni a vészharangot. Aztán beindulni látszott a történet a City idegenbeli legyőzésével. Jól leverte Guardiola fejéről Solskjaer a koronát. A kérdés az, hogy mikor találja meg a spanyol, mert nagyon úgy tűnik csak idő kérdése a koronázás. Kivertük még a Milant az Európa-ligából, majd eléggé rossz szájízzel távoztunk a válogatott szünetre. A Leicester City mondhatjuk, hogy simán kiütötte a Unitedet az FA-kupából. Így a mérleg 6 mérkőzésen 3 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség. Elégedett vagy?

 


A jó hír ismétlésképp, hogy nyomatékosítsam: a Taktikai Mágnestábla rovat marad (legalábbis egyelőre biztosan), mert ma csak április 1. van, ahol záporoznak a kamu hírek és szalagcímek! Jó lesz vigyázni! Egyébként szereted a Taktikai Mágnestábla rovatot? Írd meg nekünk a kommentszekcióban! Ha megijedtél egy pillanatra is, nyomj egy like-ot a cikkre! :)

 

Azt olvastad már, hogy Solskjaer nyáron távozik? Utódja a visszatérő Sir Alex Ferguson lesz, első igazolása pedig a Juventusnál boldogtalan lassan elértéktelenedő Cristiano Ronaldo...

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!