Hernandez örül a góloknak

Javier Hernandez soha sem gondolta volna, hogy ilyen nagy szerepet fog betölteni a United idei Premier League gyõzelmében.


A fiatal csatárnak álomszerû szezonja volt, hiszen 20 góljával segített begyûjteni a Vörös Ördögöknek a 19. Premier League serleget, és a Bajnokok Ligája döntõjében is játszhat majd 28-án a Wembleyben.

 

Chicharitonak a tegnapi Blackburn elleni mérkõzésen is sorsdöntõ szerepe volt, hiszen Paul Robinson õt buktatta a büntetõt megelõzõen, mellyel a United bebiztosította a bajnokság megnyerését.

 

A nagy ünneplés közben Chicharito elárulta, hogy meg van döbbenve, hogy ilyen szezont futott vörös mezben.

 

„Ez hihetetlen”- mondta Hernandez a MUTV-nek. „Természetesen hittem benne, hogy meg tudjuk nyerni a bajnokságot, de sohasem gondoltam volna, hogy ekkora részem lesz benne és ennyi góllal hozzátudok majd járulni.”

 

„Nagyon örülök hogy egy ilyen remek csapat tagja lehetek.”

 

Javier elutasította, hogy színészkedett volna a tizenegyest megelõzõ esetnél, habár a Blackburn játékosai biztosan állították, hogy jogtalan büntetõ volt.

 

„Egyértelmû tizenegyes volt”- mondta a fiatal tehetség. „Éreztem hogy Robinson elsodor.”

 

 

„Nem az a típusú játékos vagyok aki színészkedik, hogy ezzel jogtalan büntetõhöz jusson a csapata.”

 

„Tudjuk, hogy Rooney remekül teljesít ilyen feszült szituációkban, így biztosak voltunk benne, hogy belövi a büntetõt és ezzel miénk lesz a kupa.”

 

A United játékosai szombaton tértek vissza Manchesterbe. Legjobban talán Wayne Rooney örült annak, hogy több kupájuk van a Liverpoolnál, miután mellszõrzetébe a 19-es számot borotválta, és ezt kirakta a Twitterjére (a kép itt tekinthetõ meg  – a szerk.).

 

A figyelem azonban most az edzésekre és a BL döntõre koncentrálódik a Vörös Ördögöknél.

 

„Meg tudjuk csinálni a duplázást”- folytatta Chicharito. „Ez még csak egy álom, de keményen dolgozunk, hogy meg tudjuk nyerni a finálét.”

 

„Ünnepelni majd két hét múlva tudunk, hiszen azelõtt vár még ránk egy kemény összecsapás a Barcelona ellen.”

 

www.teamtalk.com


teamtalk.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!