Maguire a United új századosa

A kapitány köszönetet mondott a stáb tagjainak.


Mindössze 602 nap telt el azóta, hogy Harry Maguire első fellépésén szerepelt a Vörös Ördögök színeiben a Chelsea elleni 4-0-ra megnyert találkozón 2019 augusztusában, a Brighton hétvégi vendéglátásakor pedig már a 100. tétmeccsét játszotta Ole Gunnar Solskjaer alakulatában.

 

"Hatalmas megtiszteltetés" – kezdte Maguire. "Minden alkalommal nagy elismerést jelent számomra, ha ott lehetek a pályán. Kiváltságosnak érzem magam és büszkeséggel tölt el, mikor magamra ölthetem a vörös mezt."

 

"Az volt a célom, hogy a lehető legtöbb összecsapáson részt vegyek, és hogy hétről hétre bizalommal legyen irántam a menedzser."

 

"Azért hoztak ide, hogy stabilan ott legyek a csapatban, és szerencsére ezt már a kezdetektől sikerül megvalósítani."

 

 

A középső védő a gárda Premier League meccseinek minden percét a pályán töltötte, mióta megérkezett Leicesterből – ez 68 egymást követő ütközet 90 percét jelenti. Nagyszerű mutatóról van szó, ugyanakkor még sok munka választja el Steve Coppell figyelemre méltó klubrekordjától (206).

 

A 28 éves angol az Old Traffordon, illetve az együttes carringtoni edzőközpontjában dolgozó háttérstábnak is fontos szerepet tulajdonít konzisztens teljesítményében.

 

"Roppant hosszú ez a szezon" – folytatta Harry.

 

"Gyors egymásutánban jönnek a mérkőzések, de eddig sikerült sérülések nélkül megúsznom. Sokat köszönhetünk a mögöttünk álló szakmai brigádnak, akik rengeteget segítenek számunkra a felkészülés és a regeneráció terén."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!