Rojo: Cavani szeretne csatlakozni hozzám a Boca Juniorsnál

A Manchester United egykori védője, Marcos Rojo szerint Edinson Cavani szívesen csatlakozna a Boca Juniors csapatához.


Cavani édesapja korábban azt nyilatkozta, hogy fia nyáron távozik a Manchester United csapatától, az egykori United védő, Rojo szerint pedig a Boca Juniors igazán vonzó lehetőség a 34 éves támadó számára.

 

Az uruguayi támadó állítólag nem érzi jól magát Manchesterben és hajlik afelé, hogy nyáron távozzon és csatlakozzon a Boca Juniors csapatához. A találgatások szerint erre mutatkozik is jelenleg egy kis esély, hiszen Cavani egy éves szerződése júniusban lejár az angol csapatnál.

 

Az argentin védő, Rojo 2014-ben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, majd idén februárban a Boca csapatához igazolt, miután 2020-ban kölcsönbe került az Estudiantes-hez és állítása szerint Cavani érdeklődött nála az argentin klub felől.

 

 

Rojo az ESPN Argentínának elmondta: "Igen, beszéltem vele, illetve sokat beszélünk. Manchesterben nem töltöttünk sok időt együtt, de ő remek ember és remélem, hogy lesz lehetőségem egy klubban játszani vele."

 

"Miután ide jöttem mindig érdeklődött felőlem, hogy hogy vagyok, jól érzem-e magam, mivel azóta nem láttuk egymást, hogy távoztam Angliából. Fontos, hogy egy olyan játékos, mint Cavani, aki Uruguay történetének egyik legjobb játékosa és, aki rengetek nagy klubban megfordult, a Boca Juniors-hoz szeretne igazolni. Úgy gondolom, hogy ez remek visszajelzés a klub és az egész argentin futball számára."

 

Luis Cavani azt nyilatkozta, hogy fia izgatott a lehetséges váltás miatt és, hogy mindketten tisztában vannak azzal, hogy mit várnak el a Boca szurkolói. Rojo elárulta azt is beszélgetéseikről, hogy Cavani hogyan vélekedik az argentin klubról.

 

"Igen, beszéltünk erről is" - mondta. "Amikor elmondtam neki, hogy lehetőségem van Argentínába igazolni a Boca-hoz, akkor mesélt a helyzetéről és arról is, hogy néhány alkalommal beszélt Juan Roman Riquelme menedzserrel és, hogy nagyon érdekelné őt a jövőben a klubváltás."

 

"Nem mondhatom, illetve nem tudom, hogy végül jönni fog-e, vagy sem. Ezt a döntést neki és a családjának kell meghoznia."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!