Mengi visszatér kölcsönből

Teden Mengi térdín sérülése kezelése érdeklében visszatért a Manchester Unitedhez és ebben a szezonban már nem léphet pályára.


A 18 éves játékos, aki a Derby County-nál kölcsönben futballozva sérült meg, értékes tapasztalatokat gyűjtött felnőtt szinten ebben a szezonban, 9 mérkőzésen képviselve a másodosztályú együttest.

 

A Vörös Ördögök manchesteri születésű saját nevelése a hétvégén a Kosok orvosi stábjával kezdte meg rehabilitációját, amelyet a továbbiakban majd az Aon Training Complexben folytat.

 

A védő ideiglenes csapata legutóbbi 7 mérkőzéséből öt alkalommal a kezdőcsapat tagja lehetett, amelyekkel széles körben vívott ki dicséretet magának, pénteken a Blackburn Rovers elleni bajnokit azonban már kihagyni kényszerült.

 

 

Sérülésének és Manchesterbe való visszatérésének hírét a Derby menedzsere, Wayne Rooney erősítette meg a ma tartott, holnapi Preston North End elleni bajnokijukat megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Teden kihagyni kényszerül a szezon hátralévő részét és a mai nappal visszatér Manchesterbe" - erősítette meg az egykori manchesteri legenda.

 

"Fantasztikus teljesítményt nyújtott a csapatunkban és minden egyes mérkőzéssel a fejlődésének lehettünk szemtanúi."

 

"Kapcsolatban fogunk maradni a Uniteddel és Tedennel a következő szezont illetően."

 

"Nem túlzottan súlyos a sérülése, de nem fog időben felépülni ahhoz, hogy még játszhasson ebben a szezonban."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!