A Premier League közleménye a szurkolók visszatéréséről

A Premier League ma közzétett nyilatkozata további részleteket közöl a szurkolók visszatérésének lehetőségéről még ebben a szezonban.


A Premier League ma megerősítette, hogy a szezon utolsó két mérkőzését már a csapatok hazai szurkolói előtt rendezhetik meg a Kormány enyhítéseinek következtében.

 

A szurkolók várhatóan május 17-től korlátozott létszámban térhetnek vissza a stadionokba, a Kormány végleges döntését majd május 10-ig bejelentik.

 

A Premier League utolsó mérkőzéseit is igyekeztek úgy átszervezni, hogy még a szezon vége előtt minden csapatnak legyen lehetősége saját szurkolói előtt hazai meccset játszani. A 37. forduló mérkőzéseit mostani tervek szerint május 18-án, kedden és 19-én, szerdán rendezik meg, az utolsó fordulóra pedig május 23-án kerül sor.

 

A klubokkal folytatott konzultációt követően megállapodtak abban, hogy a vendég szurkolók számára a mérkőzések továbbra is zárt kapusak lesznek, viszont megpróbálják maximalizálni a hazai szurkolók létszámát. A szurkolók biztonsága kiemelt fontosságú. A klubok már bevált szokásokkal rendelkeznek a COVID elleni védekezésben és megvannak a megfelelő működési tervek, melyek segítségével készen állnak a szurkolók fogadására.

 

A szurkolók nagyon hiányoztak a mérkőzésekről és ez egy kulcsfontosságú lépés afelé, hogy ismét tele legyenek a lelátók, akár már a 2021/22-es szezon kezdetétől fogva.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!