Ole Maguire szerepléséről

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, hogy nem biztos abban, hogy Harry Maguire a csapat elkövetkező összes találkozóján pályára fog lépni.


A kapitány egyetlen percet sem hagyott ki bajnoki mérkőzésen, mióta csatlakozott a Unitedhez a Leicester csapatától és vasárnap megdöntheti a klub korábbi játékosának, Gary Pallisternek a rekordját, ha vasárnap 90 percet játszik az Aston Villa ellen.

 

Azonban figyelembe kell venni azt is, hogy a Villa elleni összecsapást követően érkezik az Old Traffordra a Leicester és a Liverpool is, méghozzá két-két nap különbséggel és a csapat menedzsere úgy érzi, hogy nem maradt más lehetősége, mint az, hogy erőteljesen rotálja csapatát.

 

"Harry azóta játszik minden bajnokin, mióta megérkezett Leicestertől és nem vagyok biztos benne, hogy a következő napokban is lehetséges lesz ez. Olyan rekordot állított be, amire nagyon büszke lehet, de nem igazán látom annak a lehetőségét, hogy ez ne szakadjon meg a közeljövőben. Együtt érzek, együtt élek a játékosokkal, a csapattal. Végigcsináltuk ezt a fantasztikus szezont és most itt ülök ismét a kérdésekre válaszolva. Bejutottunk az Európa-liga döntőjébe és nagyon örülök, hogy eljutottunk idáig."

 

 

"A lehető legjobbat kell nyújtanunk. Ez a helyzet egy újabb kihívás számunkra és láthatják rajtam, hogy nem vagyok elégedett ezzel a helyzettel. Nem panaszkodom, ez egy olyan dolog, amibe a játékosaim bele fognak állni és csapatként leszünk ismét erősek és jól fogunk kijönni belőle."

 

"Az ujjaimat azért keresztben tartom, hogy senki ne sérüljön meg. Erre lesz a legnagyobb gondom, hogy mindenki egészséges maradjon."

 

A Villa elleni idegenbeli találkozó után két nappal már az Old Traffordon vendégeskedik majd a Leicester és ezt követően szintén két nap múlva jön a Pool ellen elhalasztott bajnoki rangadó is. A norvég menedzser számára pedig fejfájást okozhat, hogy 5 nap alatt 3 mérkőzést is játszania kell csapatának. A védelemben Eric Bailly a Róma elleni visszavágón ott volt a csapatban Maguire mellett, miközben Lindelöf pihenhetett egy keveset és Axel Tuanzebe is bevethető állapotban van, ha szükség volna rá.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Aston Villa - Manchester United

Premier League, 35. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!