Friss hírek Maguire állapotáról

Harry Maguire versenyt fut az idővel, hogy a május 26-án megrendezésre kerülő Villarreal elleni Európa-liga döntőben már játékra alkalmas állapotban legyen.


A Vörös Ördögök csapatkapitánya az Aston Villa elleni bajnokin szenvedett bokasérülést, ami miatt le kellett cserélni. Ezzel rekordsorozata is megszakadt, mivel a sérülést megelőzően egyetlen percet sem hiányzott a csapat Premier League mérkőzéseiről.

 

Az angol válogatott védő így kihagyta a korábbi klubja elleni keddi összecsapását a Unitednek, valamint lemarad a Liverpool elleni csütörtöki meccsről és a Fulham és a Wolves elleni találkozókról is.

 

 

"Megvizsgálták a bokáját és a jó hír az, hogy nincs törés" - árulta el Solskjaer Stewart Gardnernek a Leicester elleni meccs előtti interjújában. "Az ínszalagja sérült meg, de remélhetőleg még ebben a szezonban láthatjuk majd őt a pályán. Talán az Európa-liga döntőre már készen fog állni."

 

A Villa elleni találkozón Eric Bailly váltotta a kapitányt és a Leicester elleni találkozón is az elefántcsontparti védő került a kezdőbe, akinek a védelem belsejében most Axel Tuanzebe volt a párja.

 

Solskjaer majdnem teljes cserét hajtott végre a Rókák elleni találkozóra a kezdőben és csupán Mason Greenwood maradt bent a vasárnapi keretből.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!