Az Atalantától érkezhet védő?

A Manchester Unitednél szeretnék középhátvéddel megerősíteni a keretet a nyár folyamán, ezért érdeklődnek az Atalanta játékosa, Cristian Romero iránt.


A Unitednél prioritást élvez az előttünk álló átigazolási időszakban, hogy új partnert szerződtessenek Harry Maguire társának a védelem tengelyébe, Romero pedig igen előkelő helyen szerepel a többek között a Lille játékosát, Sven Botmant és a Sevilla-s Jules Kounde-t is tartalmazó listán.

 

A 23 éves, jelenleg a Juventustól kölcsönben az Atalantanál játszó Romero remek szezont fut idén.

 

Arra lehet számítani, hogy az Atalanta ki fogja fizetni a játékos kölcsönszerződésében szerepelő 21.5 millió fontos vételárat a végleges megszerzéséért a Juventusnak - de állítólag hajlandóak lennének tőle azonnal megválni 34 millió font körüli összeg fejében.

 

 

A Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer azt követően kezdhetett el a középhátvéd és középpályás kérdések megoldására koncentrálni, hogy újabb szezonra sikerült magukhoz elkötelezni Edinson Cavanit.

 

Arra lehet számítani, hogy ennek értelmében nem fognak újabb középcsatár megszerzésére próbát tenni - és inkább várnak a következő nyárig - annak ellenére, hogy Harry Kane Tottenhamtől és Erling Haaland Borussia Dortmundtól való nagy összegű leigazolásával is gyakran szóba hozták őket.

 

Úgy tudni, hogy továbbra is képben van náluk Jadon Sancho, annak ellenére, hogy előző nyáron számos klubbal egyetemben hiába próbálták elcsábítani Dortmundból.

 

Állítólag egy sokkal támadóbb, a kesztyűt Aaron Wan-Bissakával felvenni képes jobb oldali védő leigazolásában is gondolkodnak a klubnál, erre a pozícióra pedig leggyakrabban Kieran Trippier és Max Aarons nevét lehet hallani.

 

David de Gea jövője továbbra is bizonytalan és miközben várhatóan Dean Henderson lesz a csapat új, első számú kapuvédője, így a Unitednél költséghatékonyabb megoldást keresnének az ő tartalékjának.

 

Úgy tudni, hogy Tom Heaton számára az Aston Villas szerződése lejártával felajánlották az Old Traffordra visszatérés lehetőségét, de ő karriere jelenlegi szakaszában állandó játéklehetőséget szeretne kapni.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!