Garner valóra váltaná Unitedes álmát

James Garner remekül sikerült Nottingham Forestes kölcsönidőszaka remélhetőleg segíteni fogja őt azon az útján, amely célja nem kisebb, mint hogy állandó tagságot vívjon ki magának a Manchester United felnőtt csapatának keretében.


A 20 éves saját nevelés a teljes 2020/21-es szezont a Championshipben töltötte, előbb a Watfordnál, majd a Forestnél, így igen értékes tapasztalatokkal gazdagodva térhet majd vissza az Aon Training Complexbe. Chris Hughton együttesében sorozatosan kiváló teljesítményekkel rukkolt elő a szezon második felében, így valószínűleg az önbizalomnak sem lesz híján.

 

Már beütemezésre kerültek az egyeztetések a United edzői stábjával azt illetően, hogy mi lenne a legjobb opció a fiatal játékos számára, aki abban reménykedik, hogy be tudja majd verekedni magát Ole Gunnar Solskjaer elképzeléseibe.

 

Az Inside Unitedben megjelent Garnerrel készült interjúban a középpályást arról kérdezték, kölcsönadásának az volt-e a célja, hogy erősebben és a Premier League-re jobban felkészülve térjen majd vissza a klubhoz?

"Nagyon keményen dolgoztam, fizikálisan és mentálisan is, ez pedig olyan dolog, amiben szeretném a játékomat erősíteni" - magyarázta.

 

"Remélhetőleg, amikor visszatérek a szezon végén, leülünk majd az edzőkkel és megvitatjuk, hogy mi lenne a legjobb számomra és a fejlődésem szempontjából."

 

"Én tényleg nagyon kíváncsi vagyok."

 

 

Sikeresnek mondható kölcsönjátékát követően jó úton jár ahhoz, hogy valóra váltva ambícióit állandó jelleggel járőrözhessen a United középpályáján a jövőben.

 

"Szerintem ez a legnagyobb álom számomra" - tette hozzá.

 

"Hét-nyolc éves korom óta a klub kötelékébe tartozom, a legfőbb célom pedig az, hogy bekerüljek a felnőtt csapatba és bármit megtegyek azért, hogy ott is maradjak."

 

"Mint mondtam, én továbbra is keményen, lehajtott fejjel fogok dolgozni, aztán majd meglátjuk, mi a legjobb választás a fejlődésem szempontjából. De mindenekelőtt, az álmom az, hogy a Unitedben, a felnőtt csapat tagjaként játszhassak."

 

Garner 2019 februárjában, egy Crystal Palace elleni bajnokin mutatkozhatott be a felnőttek között, majd a következő szezonban egy Norwich City elleni győzelem során is pályára lépett.

 

Eddig összesen 7 alkalommal jutott szóhoz Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt, a 2019/20-as szezonban pedig elnyerte a Denzil Haroun Év Tartalék Játékosa-díjat.

 

A birkenheadi születésű tehetség négyszer volt eredményes a Forestben, köztük a Preston North End elleni szezonzáró bajnokin egy távoli kísérletből is.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!