Diouf mesterhármast szerzett

Mesterhármassal tette le névjegyet a Manchester Unitedtõl kölcsönben a Blackburn Roversben futballozó Mame Biram Diouf a tegnapi, Norwich City elleni Ligakupa mérkõzésen.


A szenegáli csatár az Ewood Parkban megcsillantott néhány dolgot, amely okán Sir Alex Ferguson anno 7 millió fontot sem sajnált érte a norvég Molde számlájára átutalni.

 

A 3-1-es gyõzelem mellett kölcsönjátékosa teljesítményével is maximálisan elégedett lehetett a Rovers menedzsere, Sam Allardyce, aki nem fukarkodott a dicsérõ szavakkal.

 

"Egy mesterhármas szerezni mindig felemelõ érzés, és az hogy ez pont az egyik játékosunknak sikerült, az ösztönzõ hatással lehet rá a késõbbiekben is. Remélhetõleg folytatja ezt a jó sorozatát a Premier Leagueben is" - mondta Allardyce.

 

"Nagyon jól helyezkedett minden alkalommal. Az elsõ gólnál remekül érezte, hogy a hosszú oldalon kell várnia a labdát, elszakadt emberétõl, kivárta míg a labda elé pattan, eztán pedig már nem hibázott."

 

"A harmadik találatánál ismét a hosszú oldalon vált el az emberétõl, Morten Gamst Pedersen gyönyörû labdát ívelt középre, õ pedig a legmagasabbra emelkedve nem hibázott."

 

"Ha az ilyen labdákat ezekre a helyekre tesszük, akkor õ valahogy mindig ott terem. Ez olyan dolog, aminek eddig hiányában voltunk."

 

Manchester Evening News


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!