Gill nyerte a tartalékok díját

Oliver Gill lett 2011-ben az Év játékosa a tartalékok között, miután nagyon kiegyensúlyozott évet tudhat maga mögött Scott Wootton társaként a védelem központjában.


A 20 éves Gill Joe Dudgeont és Scott Woottont elõzte meg a versenyen és kapta meg a Denzil Haroun díjat. Tavaly a Bradtodnál szerepelt rövid ideig kölcsönben a fiatal védõ, aki remek tapasztalatokat szerzett és idén már az elsõ csapat keretébe is bekerült, a West Ham és Bolton elleni mérkõzéseken ülhetett a kispadon.

"Úgy gondolom, jó szezon van mögöttem, a sorozat során fejlõdtem, mint sok más tartalék játékos és nagyon örülök, hogy megnyertem ezt a díjat" - mondta Gill, miután átvette elismerését a tartalékok vezetõjétõl, Warren Joyce-tól.

 


"Nagyszerû, hogy ebben az évben már az elsõ csapatban is részt vehettem. Sokat kell tanulni ahhoz, hogy egy játékos felkészüljön a mérkõzésekre, meg kell hallgatni, mit mond a menedzser a találkozók elõtt és meg kell tapasztalni a nagy meccsek hangulatát. Szeretnék azon az úton haladni, amin az elmúlt néhány évben mentem, talán jövõre ismét kölcsönbe megyek és talán szerepelhetek már az elsõ csapatban is pár meccs erejéig."

Ez a díj immár második elismerés Gillnek, aki hétfõn a Bolton ellen begyújtötte a Manchester Senior Cup-ot is a csapattal.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!