McTominay: Ez a mi nagy lehetőségünk

Scott McTominay szerint azt a lehetőséget, hogy ma este a Manchester Unitednek lehetősége van megnyerni az Európa-liga döntőjét nem engedhetik ki a kezükből, különösen azért, mert remek ugródeszkaként szolgálhatna ez a jövőbeli sikerekhez.


A Vörös Ördögök a gdanski stadionban veszik fel a harcot a Villarreal ellen, hogy megszerezzék a Manchester United első trófeáját Ole Gunnar Solskjaer irányításával. McTominay szerint lendületesen kell játszaniuk és tisztában kell lenniük azzal, hogy a trófea megnyerése mekkora jelentőséggel bír a csapat számára. A skót középpályás pedig ragaszkodik azon álláspontjához, hogy neki és csapattársainak élniük kell ezzel a lehetőséggel.

 

"Ez az egész egy nagy körforgás. Most megtapasztalhatjuk, milyen érzés nyerni, ami lendületet ad majd újabb győzelmekhez. Már most a győztesek mentalitásával kell játszanunk, mert ezt nem úgy tudjuk megszerezni, ha már megnyertünk valamit."

 

"Már előtte az kell legyen a játékosokban, hogy győzni fogunk és megszerezzük a trófeát. Mint mondtam, számunkra ez hatalmas lehetőség."

 

 

A mostani döntő ugyanarra a napra esik, amelyen a híres 1999-es triplázás történt. Azon az éjszakán Solskjaer volt a csapat hőse, amikor a Camp Nouban a hosszabbítás utolsó pillanataiban megszerezte a United számára a győzelmet jelentő találatot.

 

McTominay szerint a játékosok eltökéltek, hogy megszerezzék a trófeát a menedzsernek, a klub teljes személyzetének, akik rendkívül keményen dolgoznak a háttérben minden nap.

 

"Nagyon különleges lenne számára" - jelentette ki Scott. "Számunkra is nagyon fontos, hogy megszerezzük ezt a trófeát Ole számára és megmutassuk, hogy milyen sokat jelent mindaz a kemény munka, amit az edző az elmúlt években végzett."

 

"Hihetetlen lenne ez azon emberek számára, akiket nem látnak az emberek nap, mint nap, de a személyzet részeként mindig ott vannak velünk és segítenek nekünk. Ideértve a szurkolókat is."

 

"Nagy kihívás lesz ez számunkra, ezzel tisztában vagyunk. Tudjuk, hogy nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Nem vagyunk naivak, hogy azt gondoljuk, hogy csak kisétálunk a pályára és nyerünk. Odamegyünk és a győztesek mentalitásával fogunk megküzdeni a trófeáért."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Villarreal - Manchester United

Európa-liga, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!