Irwin: Sancho izgalmas játékos

A Manchester United legendája, Denis Irwin elsők között üdvözölte Jadon Sancho érkezésének hírét, miután hivatalosan is bejelentették, hogy a Vörös Ördögök megállapodtak a fiatal támadó vételáráról a Borussia Dortmund csapatával.


Az angol válogatott játékosának még meg kell felelnie az orvosi vizsgálatokon, valamint néhány apróságot a két csapatnak még pontosítania kell a szerződésen, de erre még van idő, hiszen Sancho jelenleg még az Európa-bajnokságon vesz részt a Háromoroszlánosok csapatával. Irwin, aki aktív részese volt a United triplázásának, pedig már alig várja, hogy a 21 éves támadót a Vörös Ördögök mezében lássa.

 

Irwin úgy véli, hogy ez az átigazolás nagy figyelmet kapott a szurkolók által is és biztos benne, hogy Sancho érkezése számos új lehetőséget biztosít majd Ole Gunnar Solskjaer csapata számára a következő szezonban.

 

"Fantasztikus játékos" - mondta Irwin. "Úgy gondolom, hogy elég csak a Bundesligában nyújtott teljesítményét megnézni az előző szezonban. Rengeteg gól és gólpassz szerepel a neve mellett a Dortmundban. Fiatal kora ellenére már most sok tapasztalattal rendelkezik, hiszen a BVB nagy klub, hatalmas szurkolótáborral és támogatják a fiatal játékosokat."

 

"Az is nagyszerű, hogy ismeri az angol bajnokságot is, így nagy eséllyel lesz képes egyből a legjobb teljesítményt kihozni magából. Nagyon várom, hogy láthassam, ahogy játszik."

 

 

"Több lehetősége lesz a menedzsernek az érkezésével és versenyhelyzetet is teremt, mivel minőségi játékos. Az Európa-bajnokságon sajnos még nem sokat láthattuk, de tudjuk, hogy tehetséges játékos. Remek ütemérzéke van és jók a meglátásai a gólszerzésben is. Szerintem ez elengedhetetlen, ha egy csapat támadógépezetének a tagja akarsz lenni. Tökéletesen fog illeszkedni a Unitedbe. Több poszton is képes játszani, a Dortmundban például a jobb szélen keserítette meg az ellenfelek életét."

 

"Mivel támadó, így képesnek kell lennie a gólszerzésre, nem lehet mindig csak a csatártól várni a csodát. A képességei izgalmassá teszik majd a játékot, gyors és veszélyes játékos. Alig várom, hogy lássam. Tényleg nagyon várom."

 

Sancho bemutatkozására a pályán valószínűleg már a felkészülési időszakban sor kerülhet, viszont várhatóan majd csak a Brentford és az Everton ellen az Old Traffordon.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!