Maguire izgatott Sancho érkezése miatt

Harry Maguire, a Manchester United csapatkapitánya különleges tehetségnek nevezte válogatottbeli csapattársát, Jadon Sanchot és úgy véli, hogy a támadó érkezése izgalmas jövőt sejtet a klub számára.


A Manchester United múlt héten 73 millió fontos vételárban állapodott meg a Borussia Dortmund csapatával Jadon Sancho leigazolásával kapcsolatban és már csupán csak formaságok vannak hátra a szerződés aláírásához. A játékossal pedig már hetekkel korábban megállapodott a klub.

 

Maguire szerint a 21 éves támadó kétségkívül magas minőséget képvisel és biztos benne, hogy ezt képes lesz az Old Traffordon is hamar megmutatni.

 

"Jadon egy kiváló játékos, kivételes tehetség, aki még nagyon fiatal, de kora ellenére már rengeteg tapasztalattal rendelkezik" - mondta Maguire a dánok elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

 

Sancho 2017-ben érkezett Németországba és azóta 127 találkozón 50 gólt szerzett a Dortmund színeiben. A támadó lenyűgöző teljesítményt nyújtott az angolok Ukrajna elleni Európa-bajnoki mérkőzésén is szombat este.

 

 

"A németeknél elért számai önmagukért beszélnek. Nagyszerű játékos és még képes lesz fejlődni. Az átigazolás még nem ért véget, így jelenleg még a Dortmund játékosa, de tudjuk, hogy közel az idő, amikor ez már nem így lesz."

 

"Azt gondolom, hogy izgalmas időszak elé nézünk és sikeresek lehetünk."

 

Maguire dicsérettel illette Luke Shaw játékát is, miután a balhátvéd az ukránok elleni gólpasszaival és teljesítményével kiérdemelte a mérkőzés legjobbjának járó elismerést is.

 

"A képességei mindig is megvoltak" - mondta Maguire. "Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyekkel a világ legjobb balhátvédje lehet. Én azt érzem rajta, hogy nagyon sokat változott a mentalitása, aminek köszönhetően nem éri be azzal, hogy közepes szintű munkát végez kényelmesen. Ő mindig fejlődni akar és azon dolgozik, hogy a legjobb legyen a pályán és nem látom okát annak, hogy erre ne lenne képes."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!