Iniesta: Giggs és Scholes fenomenálisak

A világbajnok spanyol középpályás szerint a Manchester United két veterán játékosa jó pár éve követendõ példát mutat mindenki számára.


Andres Iniesta elismerését fejezte ki a Premier League bajnokai iránt, akikkel a Bajnokok Ligája döntõjében csap majd össze csapata a Barcelona. Mindkét gárda duplázásra készül, hiszen a hazai bajnokságuk trófeáját már egyaránt elhódították.

 

„Wayne Rooney egyértelmûen a világ egyik legjobb játékosa, és imádom nézni, ahogy játszik”- mondta Iniesta az Indipendent-nek.

 

„Nani is remek idén, és a védelmük is nagyon erõs. De mégis, ha csak két játékost lehetne választani, biztos hogy Ryan Giggs és Paul Scholes lennének azok mindazért, amit a karrierjük során elértek. Remek példát mutatnak minden futballista számára.”

 

A Világbajnokságot eldöntõ Iniesta elismerõen beszélt saját edzõjérõl Pep Guardiola-ról is, aki miután 2008-ban átvette a csapatot, három bajnoki és egy Bajnokok Ligája címet is elért a gárdával.

 

 

„Nagyon fontos a csapat számára.”

 

„Szerintem mind egyetértünk abban, hogy kulcsfontosságú szerepe van ezeknek a címeknek az elérésében.”

 

„Ez az amit közvetít a játékosok felé- azt amit tud a játékról, a klub történetét és az atmoszférát, ami körülvesz minket.”

 

„Õ egy olyan edzõ, aki megoldásokkal tud szolgálni. Ha valami nem megy jól bizonyos meccseken, õ mindig tudja, hogy mit kell változtatni.”

 

„Általában mi döntünk, hiszen mi vagyunk a pályán, de az is nagyon fontos, hogy van egy olyan edzõnk, akitõl mindig új dolgokat tanulhatunk.”

 

www.teamtalk.com


teamtalk.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!