Derby County 1-2 Manchester United

Győzelemmel kezdte felkészülését a Manchester United. A Vörös Ördögök a Derby otthonában nyertek vasárnap délután.


Az első 15 percben inkább a Derby akarata érvényesült, a United csak néha tudott támadást vezetni, akkor is inkább a bal oldalon.

 

A 18. percben Chong szerzett labdát a hazai tizenhatos sarkánál, kapu felé tört, a kapuson is átjutott, majd a hálóba passzolt, 1-0 a Unitednek!

 

A gól után is Rooney csapata játszott fölényben, kétszer is kiegyenlíthettek volna a Kosok, azonban míg az első lehetőség nem talált kaput, a másodiknál Heaton védett hatalmasat.

 

Fordulás után Solskjaer sorcserét intézett, de a csapat átlagéletkora így sem nagyon nőtt meg.

 

Majdnem 1 órányi játék után kettőre növelte előnyét a United. Shoretire kiváló átadással ugratta ki Pellistrit, aki a kapust kicselezve a hálóba gurított. 2-0 a Vörös Ördögöknek.

 

A 70. percben Kazim-Richards maradt nagyon egyedül, nem is késlekedett, 20 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel szépített a Derby.

 

Öt perccel később a nagy kedvvel focizó Lingard balról tört befelé, majd remek lövéssel próbált gólt szerezni, azonban a léc hárított. 

 

Langyos kis felkészülési találkozót láthattunk, hatalmas hőségben játszottak a csapatok. Nagyon sok játékos léphetett pályára ezen a találkozón, ám az első csapat tagjai közül is láthattunk néhány labdarúgót.

 

Voltak jó megmozdulások, olykor még látványos játék is, azonban egy mérkőzésből sokat nem lehet leszűrni. A legfontosabb, hogy minél többen minél több játékpercet kapjanak a szezon kezdete előtt.

 

 

Felkészülési mérkőzés
Derby County 1-2 Manchester United
Pride Park

 

United: Heaton(Grant 46.), Mata(Pellistri 46.), Greenwood(Hugill 46.(Hannibal 80.)), Wan-Bissaka(Galbraith 46.), Williams(Telles 46.), Levitt(Pereira 46.), Elanga(Shoretire 46.), Garner(Matic 46.), Tuanzebe(Bernard 61.), Mengi(Fish 61.), Chong(Lingard 46.)
Cserék: Bishop

 

Gólszerző: Kazim-Richards 70' illetve Chong 18', Pellistri 59'

 

Sárga lap: Buchanan
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!