Edwin felkészült a szomorú pillanatra

Edwin van der Sar elismerte, nem várja utolsó Premier League mérkõzését a Manchester United színeiben, hiába készült fel a szomorú pillanatra.


A holland kapus a szezon végeztével visszavonul és utolsó Old Trafford-i mérkõzésén õ lesz majd a bajnokcsapat csapatkapitánya a kiesés ellen harcoló Blackpool ellen.

 

Van der Sar nem érzelgõs alkat, és csak az elmúlt egy hétben kezdett el foglalkozni a gondolattal, hogy hamarosan felhagy a profi futballal.

 

Azonban a vasárnapi pillanatok teljesen mások lesznek a számára, tudva, hogy a következõ szezontól a mindennapi edzés és a mérkõzések már nem lesznek életének részei.

 

„Nem gondolok elõre arra a pillanatra” – mondta Edwin. „Szomorú pillanat lesz, soha nem gondolsz az ilyen momentumokra. A legjobb módon szeretném befejezni karrierem.”

 

„Nem mondanám, hogy ez átfutott volna az agyamon, nem igazán gondolkodtam errõl. Tudtam, mit kell tennem, az edzésekre és a mérkõzésekre koncentráltam.”

 

 

„Csak az utóbbi két hétben kezdtem el gondolkodni rajta, hogy az én idõm hamarosan lejár. Remélem, hogy a hétvégi pillanatokra az életem hátralevõ részében emlékezni fogok.”

 

Edwin búcsúmérkõzése azonban a másik félnek, a Blackpoolnak is fontos, õk ugyanis a kiesés elõl menekülnek. Ian Holloway együttesét Paul Scholes dicsérte.

 

„Ian Holloway sajtótájékoztatói briliánsak. Péntek esti nyilatkozatát hallva már nagyon várom a mérkõzést. Nagyszerû személyisége õ a Blackpoolnak. Az út, amit bejártak a szezon során, remek volt.”

 

„Kimentek és mindig gólt akartak szerezni, ellenünk is. Nem hinném, hogy megpróbálnak becsempészni egy gólt és beállnának védekezni.”

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!